LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Εξάρθρωση σπείρας σεξουαλικής εκμετάλλευσης γυναικών


Την έφεραν στην Ελλάδα με υποσχέσεις ότι θα τη βοηθήσουν να βρει μια νόμιμη δουλειά αλλά αντ' αυτού την ανάγκαζαν να εκδίδεται.Ο λόγος για μια 20χρονη αλλοδαπή, υπήκοο Βουλγαρίας, η οποία κατάφερε να ξεφύγει από τους δυνάστες της και να καταγγείλει τα όσα της συνέβησαν στην αστυνομία.Μετά την καταγγελία της νεαρής αλλοδαπής αστυνομικούς του...............

Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής εξάρθρωσαν την Τρίτη το απόγευμα εγκληματική οργάνωση σεξουαλικής εκμετάλλευσης αλλοδαπών γυναικών ( trafficking ).
Οι αστυνομικοί, συγκεκριμένα, συνέλαβαν δύο αλλοδαπούς, υπήκοους Βουλγαρίας, ενώ αναζητά πέντε συνεργούς τους, δύο (2) Έλληνες και τρεις αλλοδαπούς εκ των οποίων δύο υπήκοοι Βουλγαρίας και ένας υπήκοος Αλβανίας.
Ειδικότερα, στις 28-5-2012 το μεσημέρι, 20χρονη από τη Βουλγαρία, θύμα της οργάνωσης, αφού κατάφερε να διαφύγει από τον οίκο ανοχής όπου εξαναγκαζόταν να εργάζεται, κατέφυγε στην αστυνομία.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η 20χρονη ήρθε στη χώρα μας μετά από υπόσχεση ενός εκ των συλληφθέντων, ότι θα την βοηθούσε να βρει νόμιμη εργασία. Αφού εγκαταστάθηκε, σε οικία όπου διέμενε ο δεύτερος συλληφθείς, η σπείρα με χρήση σωματικής και ψυχολογικής βίας την ανάγκαζε να εκδίδεται με άγνωστους πελάτες που αυτοί έβρισκαν καθώς και σε οίκους ανοχής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου