LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Επίσκεψη στην ΓΑΔΑ

Ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Αβραμόπουλος, επικεφαλής κλιμακίου του κόμματος, με τους βουλευτές κυρίους Αθανάσιο Νάκο και Νίκο Δένδια, επισκέφτηκαν τη ΓΑΔΑ, καθώς και υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας.
Οι επισκέψεις αυτές έγιναν προκειμένου να ενημερωθούν στη Νέα Δημοκρατία για θέματα που αφορούν στη Δημόσια Τάξη και την Ασφάλεια των πολιτών.
Παράλληλα, στη Θεσσαλονίκη κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας, στο πλαίσιο της ευρύτερης ......


εξόρμησης των στελεχών του κόμματος, επισκέφτηκε το Μέγαρο Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, την Περιφερειακή Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κεντρικής Μακεδονίας, τη Δ.Α.Ε.Θ. και τη Διοίκηση του Λιμενικού Σώματος Θεσσαλονίκης.
Το κλιμάκιο αποτελούσαν ο βουλευτής Τρικάλων κ. Ηλίας Βλαχογιάννης, ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης κ. Θεόδωρος Καράογλου και ο συντονιστής κύκλου πολιτικής δράσης προστασίας του πολίτη, δικαιοσύνης και τοπικής αυτοδιοίκησης της Διοικούσας της ΝΔ Θεσσαλονίκης κ. Ζήσης Ιωακείμοβιτς.
Σκοπός των επισκέψεων ήταν να ενημερωθούν τα στελέχη του κόμματος για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κατά τόπους υπηρεσίες προστασίας του Πολίτη και να παρουσιάσουν τις θέσεις της ΝΔ για αυτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου