LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΤΕ ..ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΚΡΑΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ???

Οι δικαιούχοι των πολυπόθητων εισιτηρίων του Οργανισμού Εργατικής Εστίας για τις θερινές εκδρομές έμειναν με τα εισιτήρια... στο χέρι, αφού ο Οργανισμός ανακοίνωσε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή- μια μέρα πριν την ημερόμηνια αναχώρησης- ότι οι προγραμματισμένες εκδρομές αναβάλλονται. Φυσικά, το εν λόγω γεγονός έχει προκαλέσει................
 την αναστάτωση και το μένος των δικαιούχων αφού είχαν προγραμματίσει τις καλοκαιρινές τους άδειες έτσι ώστε να επωφεληθούν των κατα τ' άλλα παροχών του Οργανισμού. Το «ελληνικό» αυτό φαινόμενο οφείλεται ουσιαστικά στο Ελεγκτικό Συνέδριο, το οποίο άργησε -διόλου τυχαία- να προεγκρίνει την δαπάνη και έτσι οι εκδρομείς ενημερώνονται ότι δε θα κάνουν τώρα διακοπές αλλά τον Σεπτέμβριο.
Συγκεκριμένα, οι εκδρομές του θερινού προγράμματος νομού Αττικής του Οργανισμού Εργατικής Εστίας που επρόκειτο να πραγματοποιηθούν στις 2,3/7-9/7 και 9,10/7-16/7, αναβάλλονται για το μήνα Σεπτέμβριο.
Ειδικότερα, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιησούν τις εκδρομές τους μεταξύ των ακόλουθων ημερομηνιών 10,11/9 - 17/9 και 17,18/9 - 24/9.

Η διοίκηση του Οργανισμού έσπευσε να αποποιηθεί των ευθυνώ της διευκρινίζοντας ότι αυτή η αλλαγή στις ημερομηνίες οφείλεται σε λόγους ανωτέρας βίας, ενώ ζητά συγγνώμη από τους δικαιούχους του για την αναστάτωση, που έστω και χωρίς τη δική του υπαιτιότητα προκλήθηκε.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Προς ενημέρωση των δικαιούχων των παροχών μας, σε σχέση με την μετάθεση του χρόνου έναρξης του θερινού εκδρομικού προγράμματος έτους 2011.
Σας γνωρίζουμε ότι δεν αφορά η μετάθεση της ημερομηνίας σε μη έγκριση κονδυλίων για την πραγματοποίηση των εκδρομών, αλλά αφορά σε θέμα τήρησης της νομιμότητας εκ μέρους του Οργανισμού, δηλαδή το πρόγραμμα προκειμένου να διενεργηθεί χρήζει προσυμβατικού ελέγχου νομιμότητας από το Ελεγκτικό Συνέδριο.

Προς τούτο στόχος του Οργανισμού δεν είναι η καταταλαιπώρηση των δικαιούχων μας αλλά επαναλαμβάνουμε τηρείται το γράμμα του νόμου».

αναδημοσίευση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου