LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

O λύκος και αν εγέρασε

Συνελήφθη κατηγορούμενος για απαγωγή 57χρονης, της οποίας ο σύζυγος είχε κατάστημα με αντίκες στην Αθήνα, με σκοπό να οικειοποιηθεί την περιουσία της.
Πρόκειται για έναν 73χρονο, ο οποίος είχε αποφυλακιστεί για την υπόθεση της "εταιρίας δολοφόνων" πριν από ένα χρόνο.
Η απαγωγή είχε διαπραχθεί πριν από πέντε μήνες και η γυναίκα κρατούνταν................

σε διώροφο σπίτι στην περιοχή Συκιά του Ξυλοκάστρου Κορινθίας.
Μετά από έφοδο των αστυνομικών, στις 26 του μηνός, ο ένας από τους δράστες, ηλικίας 50 χρόνων, συνελήφθη και η γυναίκα απελευθερώθηκε.
Κατά την έρευνα όμως της αστυνομίας έγινε γνωστό ότι "εγκέφαλος" της απαγωγής πρωταγωνιστούσε σε μία υπόθεση όπως αυτή για την οποία είχε κατηγορηθεί και είχε καταδικαστεί κατά το παρελθόν.
Αναζητήθηκε και σήμερα το μεσημέρι εντοπίστηκε στο Μενίδι και συνελήφθη με την κατηγορία ότι "συμμετείχε ενεργά και ουσιαστικά στην αρπαγή και την επί μακρόν παράνομη κατακράτηση της 57χρονης ημεδαπής".
Ο 73χρονος, σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί σχετικό ένταλμα σύλληψης από τον Ανακριτή Κορίνθου, θα οδηγηθεί αύριο το πρωί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, προκειμένου στη συνέχεια να μεταχθεί στον Ανακριτή.
Η 57χρονη ημεδαπή, με διάταξη της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Κορίνθου, έχει τεθεί σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων.
Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο σύζυγος της απαχθείσας είχε μεγάλη περιουσία και πέθανε πριν από ένα χρόνο.
Συγγενείς της γυναίκας, όπως κατέθεσε στους αστυνομικούς που ασχολήθηκαν με την υπόθεση, την προσέγγισαν μετά τον θάνατο του συζύγου της και της γνώρισαν τον 73χρονο, με σκοπό, όπως της είπαν, να τη βοηθήσει στα θέματα της κληρονομίας.
Αυτός όμως και ο συνεργός του την απήγαγαν και την κρατούσαν με σκοπό να της αρπάξουν την περιουσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου