LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Ιδιοκτήτες ταξί προπηλάκισαν στελέχη του ΠΑΣΟΚ

Μία μέρα μετά την παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ιωάννη Τέντε, που ζήτησε ακόμα και την σύλληψη με αυτόφωρες διαδικασίες όσων απεργών ταξί παρακωλύουν τη λειτουργία λιμανιών και αεροδρομίων, ιδιοκτήτες ταξί προπηλάκισαν το Σάββατο στη Χαλκίδα στελέχη του ΠΑΣΟΚ.
Προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα, εκπρόσωποι των οδηγών ταξί βρέθηκαν στο ίδιο τραπέζι..........




 με τον Υπουργό Επικρατείας κ. Ηλία Μόσιαλο, ο οποίος τους διαβεβαίωσε ότι το θέμα τους θα συζητηθεί σε κυβερνητικό επίπεδο την ερχόμενη εβδομάδα.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας ιδιοκτητών ταξί χαρακτήρισε «επιχείρηση εκφοβισμού» την εντολή του κυρίου Τέντε και ενημέρωσε τα μέλη της Ομοσπονδίας πως έχει συσταθεί νομική ομάδα που θα χειρίζεται τις διώξεις.

Να σημειωθεί ότι από την αρχή των κινητοποιήσεων μέχρι και χθες Παρασκευή είχαν σχηματιστεί συνολικά 59 δικογραφίες για παρακώλυση συγκοινωνιών σε όλη την Ελλάδα, ενώ και η εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας έχει σχηματίσει 6 δικογραφίες που αφορούν σε πάνω από 600 αριθμούς πινακίδων ταξί.

Νέες κινητοποιήσεις 
Την Τρίτη το απόγευμα ιδιοκτήτες ταξί από την Αθήνα αλλά και από την υπόλοιπη Ελλάδα θα πραγματοποιήσουν πεζή πορεία προς τη Βουλή, την ώρα που ο υπουργός υποδομών Γιάννης Ραγκούσης θα ενημερώνει τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ για το θέμα.

Οι ιδιοκτήτες ταξί, πάντως προειδοποιούν πως αν δεν υπάρξει κάποια υποχώρηση από την πλευρά της κυβέρνησης, θα κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου