LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Απεγκλωβίστηκε ζευγάρι-κόλλησε και δεύτερο καναντέρ

Αναζωπυρώσεις σημειώνονται σε πολλά σημεία στο Σταυράκι και στα Κάτω Μάρμαρα.. Όλη η Πυροσβεστική δύναμη των Ιωαννίνων, ενισχυμένη και από γειτονικούς νομούς, συνεχίζει τις προσπάθειες για τον έλεγχο της φωτιάς.Στο σημείο επιχειρούν 36 πυροσβέστες με 18 οχήματα, 16 άτομα πεζοπόρο τμήμα, και από αέρος 2 ελικόπτερα και ένα αεροσκάφος.

Νωρίτερα δύο άτομα που είχαν εγκλωβιστεί στο σπίτι τους στο Σταυράκι Ιωαννίνων,στην προσπάθεια που έκαναν για σβήσουν την πυρκαγιά που πλησίαζε επικίνδυνα....................
σε αυτό, απεγκλώβισαν άνδρες της αστυνομίας.

Την ίδια ώρα ακυβέρνητο έμεινε λίγο μετά τις 5.30 άλλο ένα πυροσβεστικό αεροπλάνο τύπου Καναντέρ όταν στην προσπάθεια του να ανεφοδιαστεί στη λίμνη των Ιωαννίνων,παρουσίασε σοβαρή μηχανική βλάβη. Ο πιλότος και ο δεύτερος χειριστής είναι καλά στην υγεία τους και μικρό σκάφος τους μεταφέρει τώρα στην περιοχή του Μώλου.

Κακοσυντηρημένα είναι τα παλαιότερα πυροσβεστικά αεροσκάφη CL-215,της Πυροσβεστικής Αεροπορίας,τα οποία όπως όλα δείχνουν δεν είναι 100% έτοιμα να πάρουν μέρος σε επιχειρήσεις πυρόσβεσης.Δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς το γεγονός,πως 2 αεροσκάφη έμειναν σήμερα στα νερά της Λίμνης Παμβώτιδας.Στο ένα αεροσκάφος, έσπασε ο ένας εκ των δύο πλωτήρων,ενώ το δεύτερο παρουσίασε άλλη,σοβαρή μηχανική βλάβη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου