LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ

Στον Πειραιά, οδός Γυθείου, (2) άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε φαρμακείο και με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.
Στην Αθήνα, Λεωφ. Κηφισού, (3) άγνωστοι δράστες εισήλθαν.................
σε κατάστημα τροφίμων και με την απειλή όπλων αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό. Στη Βάρη, Λεωφ. Βάρης - Κορωπίου, (3) άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε κατάστημα τροφίμων και με την απειλή όπλων αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.
Στις Αχαρνές, στη συμβολή των οδών Αγ. Διονυσίου και Κίου, (2) άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε κατάστημα τροφίμων και με την απειλή πιστολιού και κυνηγετικής καραμπίνας αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.
Στον Άλιμο, οδός Ελευθερίας, άγνωστος δράστης εισήλθε σε κατάστημα τροφίμων και με την απειλή όπλου αφαίρεσε άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.
Στην Καλλιθέα, οδός Ηρακλέους, (2) άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε κατάστημα τροφίμων και με την απειλή πιστολιού αφαίρεσαν χρηματικό ποσό.
Στα Πετράλωνα, οδός Τριών Ιεραρχών, άγνωστος δράστης εισήλθε σε κατάστημα ψιλικών και με την απειλή όπλου αφαίρεσε χρηματικό ποσό.
Στην Αθήνα, οδός Κολοκοτρώνη, άγνωστος δράστης μετέβη σε περίπτερο και με την απειλή πιστολιού αφαίρεσε μικρό χρηματικό ποσό.
Στην Αθήνα, οδός Δημητρακοπούλου, άγνωστος δράστης εισήλθε σε αρτοποιείο και με την απειλή όπλου αφαίρεσε χρηματικό ποσό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου