LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

καζίνο σε σπίτια "παππούδων υπεράνω υποψίας"

Ηλικιωμένοι συνταξιούχοι, υπεράνω πάσης υποψίας, εμφανίζονται να ενοικιάζουν διαμερίσματα, στα οποία ιδιοκτήτες παράνομων λεσχών και ίντερνετ καφέ που φοβούνται τον αστυνομικό έλεγχο, μεταφέρουν τους κουλοχέρηδες και τα άλλα παράνομα μηχανήματά τους, μετατρέποντάς τα σε “ναούς του τζόγου”.

Στην αποκάλυψη αυτή έφτασαν οι αξιωματικοί του Τμήματος Λεσχών της Ασφάλειας Αττικής, που πραγματοποίησαν ελέγχους και εφόδους....................
 σε καταστήματα με παράνομα ηλεκτρονικά παιχνίδια στο Περιστέρι, στο Μοσχάτο και αλλού.

Παρατήρησαν, ότι όταν πλησίαζαν το εκάστοτε προς έλεγχο κατάστημα, τα φώτα διαμερίσματος, που βρισκόταν στο ίδιο κτίριο με το κατάστημα, έκλειναν κι άνοιγαν ξανά, όταν οι αστυνομικοί απομακρύνονταν.
Σε έλεγχο που πραγματοποίησαν το βράδυ της Τρίτης (26/04) σε κατάστημα στην οδό Λάμπρου Κατσώνη στο Μοσχάτο, μετά τον εντοπισμό κλειδιού από διαμέρισμα του πρώτου ορόφου, η έρευνα επεκτάθηκε και εκεί.
Έξω από το διαμέρισμα υπήρχαν κάμερες που επόπτευαν την κίνηση. Μέσα στο διαμέρισμα των 110 τ.μ., οι αστυνομικοί αντίκρισαν τον κεντρικό χώρο και το σαλόνι γεμάτα από “φρουτάκια”, τρίλιζες και άλλα παράνομα ηλεκτρονικά παιχνίδια.

Σε ένα δωμάτιο διέμενε ένας 65χρονος συνταξιούχος, τον οποίο ο ιδιοκτήτης της λέσχης είχε “δελεάσει” για να νοικιάσει το διαμέρισμα, πληρώνοντάς του το ενοίκιο, το φαγητό κι ένα ποσό για τη διαβίωση του, προκειμένου εκείνος να ζει εκεί και να μην κινεί τις υποψίες άλλων κατοίκων ή της Αστυνομίας.
“Μέχρι τώρα είχαμε τους "αυτοφωράκηδες" που εμφανίζονταν ως οι κατά νόμο εκπρόσωποι καταστημάτων στα οποία διαπράττονταν παραβάσεις, ώστε να αποφεύγουν την ταλαιπωρία οι πραγματικοί ιδιοκτήτες τους. Τώρα έχουμε και τους "παππούδες-υπεράνω υποψίας" που αναλαμβάνουν τέτοιους ρόλους”, ανέφεραν αστυνομικοί στην εφημερίδα.


αναδημοσίευση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου