LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Βρήκαν το οπλοστάσιο σε κλεμμένο αυτοκίνητο

Σε δράστες ληστείας που ερευνάται αν έχει ήδη γίνει ή βρισκόταν ακόμη σε επίπεδο προετοιμασίας, αποδίδουν οι αστυνομικές αρχές της Τρίπολης την ανακάλυψη ενός οπλοστασίου μέσα σε ένα κλεμμένο αυτοκίνητο που εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο................
στην περιοχή Τρανή της Αρκαδίας.

Οι άγνωστοι κακοποιοί είχαν κρύψει το αυτοκίνητο σε ερημικό σημείο, είτε γιατί θέλησαν να το ξεφορτωθούν μαζί με τον εξοπλισμό τους ή γιατί σκόπευαν να το παραλάβουν όταν θα προχωρούσαν στο χτύπημα που σχεδίαζαν. Όμως, το όχημα βρέθηκε από έναν βοσκό ο οποίος ειδοποίησε την Αστυνομία, που απέκλεισε αμέσως την περιοχή και ξεκίνησε έρευνες.


Μέσα στο κλεμμένο ΙΧ, βρέθηκε ένας σάκος που περιείχε δύο αυτόματα «Καλάσνικοφ» το ένα εκ των οποίων έφερε και ξιφολόγχη, δύο γεμιστήρες γεμάτες με σφαίρες, ένα πιστόλι με πλήρη φυσιγγίων γεμιστήρα, μία κουκούλα και ένα ζευγάρι γάντια. Σε κοντινή απόσταση βρέθηκε κρυμμένος άλλος ένας σάκος, ο οποίος περιείχε μιας αθλητική φόρμα, ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια, ένα καπέλο τύπου τζόκεϊ, ένα κασκόλ και μια κουκούλα. Όλα τα αντικείμενα εστάλησαν στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας για αποτυπώματα και λήψη γενετικού υλικού, ενώ οι δράστες αναζητούνται.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου