LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Διέρρηξαν το σπίτι γνωστού επιχειρηματία

Εφιαλτικές στιγμές έζησε χτες το πρωί γνωστός επιχειρηματίας, μέλος της οικογένειας Κ..... Περίπου στις 10:30 ένοπλοι κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο σπίτι του στην Ν. Ερυθραία, την στιγμή που στον χώρο βρισκόντουσαν ο ίδιος ο 37χρονος τα δύο ανήλικα παιδιά του και οι οικιακές βοηθοί.

Με το που αντιλήφθηκαν τους "εισβολείς" οι οικιακές βοηθοί προσπάθησαν..................
 να κρύψουν τα παιδιά για να μην έχουν εικόνες βίας στα μάτια τους. Οι δράστες, βρήκαν τον επιχειρηματία στον 1ο όροφο του σπιτιού, τον έδεσαν χειροπόδαρα και προσπάθησαν να τον αναγκάσουν να τους πει που έχει χρήματα και τιμαλφή.
Για κακή της τύχη εκείνη την στιγμή επέστρεφε σπίτι η γυναίκα του επιχειρηματία. Με το που αντελήφθησαν την παρουσία της οι δράστες, την έδεσαν και αυτήν χειροπόδαρα, και την οδήγησαν στον πρώτο όροφο μαζί με τον άντρα της.
Κατόπιν υπό την απειλή του όπλου, την ανάγκασαν να τους ανοίξει το χρηματοκιβώτιο του σπιτιού, από όπου πήραν κοσμήματα συνολικής αξίας 60-70.000 ευρώ και 3.000 ευρώ σε μετρητά.
Λίγο πριν φύγουν από το σπίτι ενημέρωσαν τους ιδιοκτήτες να μην καλέσουν την αστυνομία άμεσα, αλλά μετά την πάροδο 2 ωρών, έτσι και όπως έγινε.
Καλά πληροφορημένες πηγές πάντως κάνουν λόγο για την σπείρα που "χτυπάει" σπίτια επωνύμων και ευκατάστατων πολιτών σε περιοχές των βορείων προαστίων.


αναδημοσίευση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου