LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Παραδέχονται συμμετοχή στους «Πυρήνες της φωτιάς»

Την συμμετοχή τους ως μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς» εμφανίζονται να παραδέχονται με επιστολή τους στην ιστοσελίδα «Indymedia» οι Γεράσιμος Τ. και Παναγιώτης Α. που συνελήφθησαν την 1η Νοεμβρίου για την αποστολή δεμάτων – βόμβες που τρομοκράτησαν για μια εβδομάδα πρεσβείες και διπλωματικές αποστολές στην χώρα μας – και όχι μόνο...............



Όπως εμφανίζονται να γράφουν, «δηλώνουμε αιχμάλωτοι του επαναστατικού πολέμου, περήφανα μέλη της επαναστατικής οργάνωσης Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς». Παράλληλα, προσθέτουν: «Δεν μετανιώνουμε για τίποτα και στηρίζουμε όλες τις προκηρύξεις και τις ενέργειες της οργάνωσής μας και αυτές που θα πραγματοποιηθούν απ εδώ και πέρα και οι οποίες μας έκαναν και θα μας κάνουν περήφανους». Η επιστολή των δύο καταλήγει με την φράση «τίποτα δεν τελείωσε, ο πόλεμος συνεχίζεται» και έχει την υπογραφή «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς - Κομάντο Πρακτική θεωρία».


Την ίδια ώρα, με δεύτερη επιστολή που αναρτήθηκε ταυτόχρονα στο «Indymedia», ο προφυλακισμένος από τον Σεπτέμβριο του 2009 για συμμετοχή στη «Συνωμοσία Πυρήνων» Χάρης Χ. ως ένοικος του σπιτιού - κρησφύγετο της οργάνωσης στο Χαλάνδρι, εμφανίζεται επίσης να παραδέχεται συμμετοχή στην οργάνωση. «Αναλαμβάνω την πολιτική ευθύνη για τη συμμετοχή μου στην επαναστατική οργάνωση Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς. Δηλώνω περήφανος για την επιλογή μου να σταθώ αδιάλλακτος στο στρατόπεδο του αντάρτικου πόλης μέχρι και τη στιγμή που ο κρατικός μηχανισμός κατάφερε να δέσει σφιχτά τα χέρια μου και να πετάξει το σώμα μου μέσα σε ένα μπουντρούμι».

Ο Χ... εμφανίζεται να χαιρετίζει «τους συντρόφους αντάρτες πόλης Γ. Τ και Π. Α» και επαναλαμβάνει τη φράση «Τίποτα δεν τελείωσε, όλα συνεχίζονται». Οι επιστολές των τριών βρίσκονται ήδη στο μικροσκόπιο των αρχών, ωστόσο δεδομένου του παρελθόντος, θεωρούνται έγκυρες και δεν αμφισβητούνται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου