LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

ΔΙΕΡΡΗΞΑΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ ΤΟΥ ΔΗΠΕΘΕ ΣΕΡΡΩΝ

Αναστάτωση επικράτησε την Δευτέρα το πρωί στο ΔΗΠΕΘΕ Σερρών. Το πρωί ο ταμίας του θεάτρου άνοιξε το ΔΗΠΕΘΕ και διαπίστωσε πως άγνωστοι είχαν διαρρήξει τόσο την πόρτα του ταμείου, όσο και το χρηματοκιβώτιο. Οι άγνωστοι απέσπασαν το ποσό των 1.500 € που υπήρχε μέσα στο χρηματοκιβώτιο. Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία .................


που ξεκίνησε τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ έσπευσαν και άνδρες της σήμανσης που πήραν αποτυπώματα. Κατατέθηκε μήνυση κατά αγνώστων, σύμφωνα με την Πρόεδρο του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών Καλλιόπη Ευαγγελίδου, η οποία επεσήμανε πως είναι το πρώτο τέτοιο περιστατικό που σημειώνεται κατά τη διάρκεια της θητείας της.




«Με θλίβει βαθύτατα το φαινόμενο αυτό και νομίζω ότι πέραν της συχνότητας με την οποία αρχίζουν να εμφανίζουν οι κλοπές, πρέπει σιγά- σιγά να αλλάξει και ο τρόπος φύλαξης και ζωής που έχουμε στην πόλη μας. Δεν φανταζόμαστε ότι θα συμβούν κάποια πράγματα εδώ. Τα ακούμε να συμβαίνουν στις μεγάλες πόλεις. Τα μέτρα ασφαλείας που έχουμε είναι τα στοιχειώδη, τα υποτυπώδη,» δήλωσε η κ. Καλλιόπη Ευαγγελίδου.

Η ασφάλεια ήδη έχει κάποιες ενδείξεις για την ταυτότητα του δράστη ή δραστών, τις οποίες και μοιράστηκε με την Πρόεδρο του ΔΗΠΕΘΕ, η οποία μάλιστα έχει καταθέσει εγγράφως τις προτάσεις της τόσο προς το Δήμαρχο Σερρών Γιάννη Βλάχο, όσο και προς το δημοτικό συμβούλιο, για την ασφάλεια, αλλά και την καθαριότητα του κτιρίου του ΔΗΠΕΘΕ:

«Έχω πει και εγγράφως ότι ο χώρος χρειάζεται κλητήρες, για να ελέγχουν την κατάσταση. Δυστυχώς, όμως, το κόστος είναι υψηλό και δεν υπάρχει αυτή την περίοδο η οικονομική δυνατότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου