LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Εισέβαλαν σε Δημαρχείο για να διαρρήξουν ΑΤΜ

Χθες τη νύχτα άγνωστοι δράστες αφού παραβίασαν πλαϊνό παράθυρο του Δημαρχείου Μενιδίου Αιτωλοακαρνανίας εισήλθαν εντός αυτού , με προφανή σκοπό να διαρρήξουν το Α.Τ.Μ. της Αγροτικής Τράπεζας, που λειτουργεί στον ισόγειο χώρο , πλην όμως ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός και αποχώρησαν χωρίς να επιτύχουν το σκοπό τους.............


Για την αναζήτηση – σύλληψη των δραστών ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Αμφιλοχίας σε συνεργασία με την Υποδ/νση Ασφάλειας Αγρινίου.

Επίσης χθες από τις 09.30 έως τις 12.00 στο Αγρίνιο και επί της οδού Αγράφων, άγνωστοι δράστες διέρρηξαν διαμέρισμα 74χρονης ημεδαπής και αφαίρεσαν το ποσό των τριών χιλιάδων (3.000) ευρώ και χρυσαφικά συνολικής αξίας έξι χιλιάδων (6.000) ευρώ .

Για την αναζήτηση – σύλληψη των δραστών ενεργείται προανάκριση από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου.



Χθες στις 00.15 στην Νεάπολη Αιτωλοακαρνανίας, 28χρονος ημεδαπός εισήλθε στον περιφραγμένο χώρο μονοκατοικίας 35χρονου ημεδαπού και αποπειράθηκε να διαρρήξει την αποθήκη αυτής, πλην όμως έγινε αντιληπτός, από τους ενοίκους και τελικά συνελήφθη από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου.

Ο Συλληφθείς δράστης με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημ/κων Αγρινίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου