LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Κακοποίησαν 84χρονη για 150 ευρώ

Εφιαλτικές στιγμές στα χέρια δύο νεαρών τσιγγάνων βίωσε 84χρονη η οποία διαμένει σε ισόγεια οικία της Λαμίας. Μπήκαν στο σπίτι της τα ξημερώματα της Δευτέρας και αφού την κτύπησαν και την έδεσαν, της άρπαξαν 150 ευρώ. Ο ένας από τους δράστες, ηλικίας μόλις 14 ετών συνελήφθη, ενώ ο συνεργός του, 26 ετών, αναζητείται.Η υπόθεση αποκαλύφθηκε το πρωί της Δευτέρας, όταν κόρη της....


 84χρονης προσπάθησε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά μαζί της.

Καθώς η μητέρα της δεν απαντούσε, έσπευσε στο σπίτι για να δει τι συμβαίνει. Μόλις έφτασε βρήκε τη μητέρα της σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, χτυπημένη στο πρόσωπο και σε διάφορα άλλα σημεία του σώματός της.

Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ η ηλικιωμένη γυναίκα διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Λαμίας με σοβαρά τραύματα.

Οι αστυνομικοί προσήγαγαν στην Ασφάλεια Λαμίας έναν 14χρονο τσιγγάνο, ο οποίος, κατά τη διάρκεια της εξέτασής του, ομολόγησε ότι αυτός και ο 26χρονος φίλος τους είχαν ληστέψει και είχαν κακοποιήσει την ηλικιωμένη.

Όπως κατέθεσε, μπήκαν στο σπίτι της 84χρονης από ανασφάλιστη πόρτα. Την έδεσαν με μονωτική ταινία, τη χτύπησαν για να τους πει που έχει κρυμμένα χρήματα και στη συνέχεια ερεύνησαν όλους τους χώρους του σπιτιού, όπου βρήκαν τα 150 ευρώ . Φεύγοντας την εγκατέλειψαν χτυπημένη και δεμένη στο σπίτι της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου