LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Φύλλο και φτερό διαμέρισμα στο Μαρούσι,

Από χθες το βράδυ η Διεύθυνση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας της ΕΛ.ΑΣ έκανε φύλλο και φτερό διαμέρισμα στο Μαρούσι, καθώς υπήρχαν πληροφορίες πως πρόκειται για χώρο που χρησιμοποιούσαν τα μέλη της «Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς» ως γιάφκα.Πρόκειται για ένα τετραώροφο κτίριο στο Μαρούσι, στον παράδρομο ανάμεσα στο θεραπευτήριο Υγεία και την οδό .....


Παπανικολή. Οι αστυνομικοί που ερεύνησαν  το χώρο εντόπισαν σημαντικά στοιχεία, κυρίως υλικά συναρμολόγησης εκρηκτικών μηχανισμών, αλλά και ευρήματα τα οποία συνδέουν την οργάνωση με την επίθεση στο εμπορικό κέντρο Mall.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως από τη στιγμή της σύλληψης των τεσσάρων δραστών της διπλής ληστείας στο Βελβεντό της Κοζάνης έως τη στιγμή που έφτασε η αντιτρομοκρατική στο Μαρούσι, κάποιοι προσπάθησαν να μπουν στο διαμέρισμα.

Ο αφαλός της πόρτας ήταν σπασμένος, αλλά τελικά ο «εισβολέας» δεν κατάφερε να μπει στο χώρο και να αφαιρέσει στοιχεία και αντικείμενα της οργάνωσης.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στην... πόρτα του κτιρίου μετά από πληροφορίες που άντλησαν όταν δημοσιεύθηκαν οι φωτογραφίες των συλληφθέντων με τις πλαστές ταυτότητες που είχαν στην κατοχή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου