Ελέγχους σε όλο το εύρος της διατροφικής αλυσίδας, με σκοπό την τυχόν ανίχνευση DNA αλόγου σε τρόφιμα που περιέχουν μοσχαρίσιο κρέας, συνεχίζει ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) .Στους ελέγχους συμμετέχουν κλιμάκια των Περιφερειακών Διευθύνσεων του ΕΦΕΤ σε συνεργασία με τη Γενική Διεύθυνση Κτηνιατρικής του ΥΠΑΑΤ και τις αρμόδιες Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής των Περιφερειακών Ενοτήτων.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου