LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Συγγενής 71 ετών ο εγκέφαλος

Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών οδηγούνται επτά άτομα για την απαγωγή 26χρονου τον περασμένο Αύγουστο, η τύχη του οποίου εξακολουθεί να αγνοείται. Πρόκειται για έξι άνδρες και μία γυναίκα, ηλικίας 71, 45, 35, 31, 57, 44 και 46 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων.....



σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα.

 Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., επικεφαλής της ομάδας των απαγωγέων ήταν φίλος της οικογένειας του απαχθέντος (ο μεγαλύτερος σε ηλικία εκ των συλληφθέντων).  Ειδικότερα στις 10 Αυγούστου, άγνωστο άτομο τηλεφώνησε στην μητέρα του 26χρονου, λέγοντας πως έχουν απαγάγει το γιο της και απαίτησε ως λύτρα το χρηματικό ποσό των 620.000 ευρώ, προκειμένου να τον αφήσουν ελεύθερο, απειλώντας παράλληλα για τη ζωή του.

 Την προηγούμενη ημέρα ο 26χρονος, ενώ βρισκόταν με τη μητέρα του στο Διακοφτό Αχαΐας, είχε αναχωρήσει για το Αίγιο με το αυτοκίνητο του, το οποίο τελικά εντοπίστηκε στο Παλαιό Φάληρο Αττικής.  Ακολούθησαν τηλεφωνικές επικοινωνίες των φερόμενων ως απαγωγέων με τη μητέρα του απαχθέντος, με την τελευταία επικοινωνία στις 17 Αυγούστου.

 Μέχρι σήμερα ο 26χρονος δεν έχει βρεθεί, ούτε καταβλήθηκαν τα λύτρα για την απελευθέρωσή του. Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, οι δράστες αφού δεν κατάφεραν να εισπράξουν τα λύτρα, σχεδίαζαν να απαγάγουν τη μητέρα του 26χρονου.  Κατά την εξέτασή τους οι πέντε εκ των συλληφθέντων ομολόγησαν τις πράξεις τους καταδεικνύοντας ως «αρχηγό» της οργάνωσης, τον 71 ετών φίλο της οικογένειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου