LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Θηλυκή συμμορία είχε ρημάξει την Πάτρα

Εξαρθρώθηκε , μετά από συστηματική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, σπείρα αποτελούμενη από έξι γυναίκες, οι οποίες ενεργώντας από κοινού είχαν διαπράξει το τελευταίο μήνα δεκαεπτά κλοπές σε οικίες στη Πάτρα.
Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθησαν πέντε γυναίκες, ηλικίας 33, 28, 20, 19 και 17 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διάπραξη διακεκριμένων ......



κλοπών.
 Τις ίδιες κατηγορίες αντιμετωπίζει μια ακόμα ημεδαπή, συνεργός των συλληφθέντων, η οποία αναζητείται από τις Αστυνομικές Αρχές.  Ειδικότερα, την 21/9/2012 το πρωί οι δράστιδες, ενεργώντας από κοινού, επιχείρησαν να διαρρήξουν διαμέρισμα πέμπτου ορόφου 52χρονης ημεδαπής στη Πάτρα, πλην όμως έγιναν αντιληπτές από την ιδιοκτήτρια και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, οι οποίοι μετέβησαν άμεσα στη περιοχή.
  Από την αστυνομική έρευνα, που ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών προέκυψε ότι οι δράστιδες ενεργώντας « κατ΄ επάγγελμα και κατά συνήθεια » με συγκεκριμένο τρόπο δράσης και με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά, είχαν διαπράξει το τελευταίο διάστημα άλλες δεκαέξι κλοπές, σε διαμερίσματα και μονοκατοικίες στη Πάτρα, αφαιρώντας κοσμήματα, τιμαλφή και χρήματα συνολικής αξίας μεγαλύτερης των 80.000 ευρώ.
Για την διάρρηξη των οικιών οι συλληφθείσες χρησιμοποιούσαν τραπουλόχαρτα και πλαστικές κάρτες, με τις οποίες διερρήγνυαν ανασφάλιστες πόρτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου