LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Συγκλονιστική ιστορία 12χρονου

Μια απίστευτη ιστορία εκτυλίχτηκε το απόγευμα της Δευτέρας στα Χανιά...
childαποκαλύπτοντας το δράμα που ζει ένα 12χρονο αγόρι, Αλβανικής καταγωγής, που επικοινώνησε με το "Χαμόγελο του παιδιού" ζητώντας βοήθεια για εκείνον και την 6χρονη αδελφή του.Το ανήλικο παιδί που ξέφυγε από το σπίτι στο οποίο ζει με την οικογένειά του τηλεφώνησε στη γραμμή βοήθειας 1056 από καρτοτηλέφωνο, καταγγέλοντας ότι υφίσταται σωματική κακοποίηση από τον πατέρα του και ζητώντας βοήθεια για να γλιτώσει από τον εφιάλτη.Σοκαρισμένοι οι κοινωνικοί λειτουργοί του Συλλόγου άκουσαν την συγκλονιστική ιστορία του 12χρονου που μην αντέχοντας......


 άλλο τη ζωή που ζούσε, ζητούσε να του βρουν ένα ίδρυμα.

Άμεσα υπήρξε κινητοποίηση για τον εντοπισμό του 12χρονου από τις αστυνομικές αρχές που ειδοποιήθηκαν εν τω μεταξύ από το "Χαμόγελο του Παιδιού".

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν σε κεντρικό σημείο της πόλης που είχε υποδείξει ο ανήλικος, παρέλαβαν τον 12χρονο ενώ στη συνέχεια μετέβησαν σε περιοχή των Χανίων όπου βρίσκοταν ο πατέρας με την 6χρονη αδελφή του.

Ο πατέρας συνελήφθη για παράνομη είσοδο στη χώρα ενώ τα δύο παιδιά μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Χανίων και εξετάστηκαν από γιατρούς.

Για το θέμα έχει ενημερωθεί και η Εισαγγελία Χανίων και αναμένονται  εξελίξεις για την τύχη του 12χρονου αγοριού και της αδελφής του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου