LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Δεν πληρώνω και στην αστυνομία ??

Ιδιωτικό συνεργείο αρνήθηκε να παραδώσει  υπηρεσιακό λεωφορείο επειδή δεν εξοφλήθηκε για εργασία κι ανταλλακτικά. Το συγκεκριμένο εξωφρενικό περιστατικό που καταδεικνύει το βαθμό της χρεοκοπίας στον οποίο έχουν περιπέσει τα οικονομικά του Σώματος, είναι σύμφωνα με τους συνδικαλιστές της Ένωσης Αττικής, ένα από τα ενδεικτικά κρούσματα επισκευών και συντήρησης......


υπηρεσιακών οχημάτων, που οι αστυνομικοί για να τα παραλάβουν αναγκάζονται να
κάνουν μεταξύ τους ... ρεφενέ.
Aκολουθεί η ανακοίνωση.
"Η συνεχιζόμενη λιτότητα κατ’ επιταγή του μνημονίου αφού αφήρεσε το εισόδημα κάθε αστυνομικού και συνταξιούχου τώρα πλήττει και τις δαπάνες που απαιτούνται για τη λειτουργία των αστυνομικών υπηρεσιών.
Αφού μειώθηκαν τα κονδύλια για τον οργανισμό της ΕΛ.ΑΣ., οι αστυνομικοί μη έχοντας άλλη επιλογή και προκειμένου να ανταπεξέλθουν στο δύσκολο και επικίνδυνο έργο τους αναγκάζονται να πληρώνουν οι ίδιοι χρήματα για τις επισκευές και τα ανταλλακτικά των μηχανοκίνητων μονάδων.
Συγκεκριμένα αστυνομικοί της Δ.Α.Ε. Αττικής, της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. , Άμεσης Δράσης, από Α.Τ. και Τ.Α. καταβάλλουν χρήματα για την επισκευή λεωφορείων, μοτοσικλετών και περιπολικών καθώς η υπηρεσία είτε δεν ενέκρινε τις αναγκαίες δαπάνες είτε επιμελώς αμελούσε την αναγκαία επισκευή.
Τελευταίο λυπηρό περιστατικό είναι η μη απόδοση επισκευασμένου λεωφορείου στην υπηρεσία από ιδιωτικό συνεργείο καθώς δεν έχει εξοφληθεί η εργασία που αφορούσε την επισκευή και τα ανταλλακτικά.
ΟΜΩΣ ΜΕΧΡΙΣ ΕΔΩ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!!!
Καλούμε το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη να επανεξετάσει άμεσα και να αυξήσει τον προϋπολογισμό για τον Οργανισμό της Ελληνικής Αστυνομίας.
Ουδείς έχει δικαίωμα να αφαιρεί χρήματα από την προστασία και την ασφάλεια πολιτών και αστυνομικών και πολύ περισσότερο κανείς δεν μπορεί να πειραματίζεται με την ανθρώπινη ζωή.
ΕΔΩ ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ.
Τέλος ας γνωρίζει η ελληνική κοινωνία την οποία καθημερινά υπηρετούμε ότι το φιλότιμο και η συνείδηση του Έλληνα αστυνομικού είναι αυτά που κρατούν όρθιο τον Οργανισμό. 
Για το Δ.Σ.
                     - Ο -                                                                             - Ο -
                 Πρόεδρος                                                              Γεν. Γραμματέας
  ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόρης                                            ΚΡΙΚΕΤΟΣ Σπήλιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου