LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Ρόδος - Χάθηκε ο έλεγχος της φωτιάς

Ανεξέλεγκτη κρίνεται η κατάσταση αυτή την ώρα, αφού τα 4 αεροσκάφη ΚΑΝΑΝΤΈΡ έπαυσαν τις ρίψεις νερού λόγω των δυσμενών καιρικών δεδομένων.Οι άνεμοι είναι πολύ ισχυροί με αποτέλεσμα να  δυσχεραίνεται η προσπάθεια των δυνάμεων κατάσβεσης, που συμμετέχει η ΠΥΡ με ολόκληρη τη δύναμή της, δυνάμεις του στρατού, εθελοντές και από αέρος  και ένα ελικόπτερο.Η φωτιά αυτή την .....


ώρα κατακαίει το δάσος του Αγίου Σουλά, αλλά ευτυχώς απέχει αρκετά από το δάσος των Πεταλούδων και σύμφωνα με την κατεύθυνση αυτή την ώρα των ανέμων, η φωτιά έχει πορεία προς την Αρχίπολη που απέχει πολύ.

Η φωτιά πέρασε από την εκκλησία του Αγίου Σουλά, που προφυλάχτηκε από ισχυρή δύναμη της ΠΥΡ και διασώθηκε.

Το θλιβερό είναι ότι προκάλεσε ζημίες στο καταφύγιο των ελαφιών που έγκαιρα άνοιξαν τις πόρτες για να διασωθούν τα ελάφια.

Ένα αρνητικό γεγονός που επιδείνωσε την κατάσταση είναι το γεγονός ότι τα αεροσκάφη, λόγω της κατεύθυνσης των ανέμων, αναγκάζονταν να τροφοδοτούνται θαλασσινό νερό, ανατολικά της Ρόδου που η απόσταση ήταν μεγάλη και χανόταν πολύτιμος χρόνος.

Εμπρησμός; Η αστυνομία αναζητά ύποπτο αυτοκίνητο

Η φωτιά ξεκίνησε από τον δρόμο προς τον Άγιο Σουλά και σύμφωνα με πληροφορίες ύποπτο θεωρείται ένα μικρό αυτοκίνητο FIAT PUNTO, χρώματος ασημί.


tvkosmos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου