LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΣΕ ΟΛΑ !!!!

Πως μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς το συγκεκριμένο περιστατικό που συνέβη πριν λίγες μέρες στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στα Γιάννενα…
Αμέλεια, ασυνειδησία, αδιαφορία, ανευθυνότητα, όπως και να το χαρακτηρίσει κανείς δεν παύει να αναδεικνύει για μια ακόμη φορά τα όσα φοβερά και τρομερά συμβαίνουν στα δημόσια νοσοκομεία.........


Με οργή συγγενείς του ανθρώπου που απεβίωσε μίλησαν στο pamepreveza.gr και με δάκρυα στα μάτια περιέγραφαν τα όσα συνέβησαν στον άνθρωπό τους που χάσανε.

Συγκεκριμένα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στα Γιάννενα την Δευτέρα έχασε την μάχη με την ζωή συμπολίτης μας από την Πρέβεζα ο οποίος νοσηλεύονταν εκεί για αρκετό καιρό. Μετά την διαπίστωση του θανάτου του, μεταφέρθηκε στον νεκροθάλαμο όπου και παρέμεινε εκεί έως την άλλη μέρα το πρωί που έφθασε το γραφείο τελετών για να παραλάβει την σωρό του.

Ο θάνατος επήλθε το βράδυ και σύμφωνα με πληροφορίες δεν επιτρέπεται σε γραφείο τελετών να παραλάβει νεκρό βραδινές ώρες από τις 23:00 έως τις 07:00 το πρωί. Έτσι η σωρός έμεινε στον νεκροθάλαμο και εκτός ψυκτικού θαλάμου για αρκετές ώρες με αποτελέσματα που ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί, σύμφωνα με τις μαρτυρίες συγγενικών προσώπων αλλά και του γραφείου που έκανε την παραλαβή. Μάλιστα αυτήν την εποχή όπου οι θερμοκρασίες είναι αρκετά υψηλές.

Το απίστευτο της υπόθεσης είναι, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, ότι στο συγκεκριμένο νοσοκομείο δεν υπάρχει, πρακτικά, βραδινή βάρδια στο γραφείο του νεκροθαλάμου τις ώρες αυτές, αλλά και αν υποθέσουμε πως υπάρχει τότε ποιος ευθύνεται για αυτήν την αμέλεια; Το ποιος ευθύνεται για το γεγονός πιστεύουμε ότι η διοίκηση του νοσοκομείου θα προβεί στις απαραίτητες ενέργειες και να αποδώσει τις ευθύνες εκεί και όπου ανήκουν.

Πηγή: pamepreveza.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου