LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Εξαρθρώθηκε συμμορία Γεωργιανών διαρρηκτών

Εξαρθρώθηκε από την ασφάλεια Ατικκής εγκληματική οργάνωση, η οποία είχε προβεί τα τελευταία δύο χρόνια σε δεκάδες διαρρήξεις-κλοπές σε οικίες σε διάφορες περιοχές της Αττικής και της επαρχίας. Μετά από οργανωμένη επιχείρηση στην περιοχή του Παγκρατίου ύστερα από διάρρηξη σε διαμέρισμα, συνελήφθησαν τα πέντε (5) μέλη της οργάνωσης, τέσσερις (4) άνδρες και μία (1) γυναίκα, υπήκοοι Γεωργίας, ηλικίας 24, 23, 20, 19 και 24 ετών αντίστοιχα.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι ανωτέρω δράστες κινούντο συνήθως πρωινές............

 ώρες σε διάφορες περιοχές της Αττικής και της επαρχίας και εντόπιζαν οικίες των οποίων οι ένοικοι απουσίαζαν. Στη συνέχεια εισέρχονταν σε αυτές παραβιάζοντας τους ομφαλούς ή τις κλειδαριές από τις πόρτες εισόδου και αφαιρούσαν χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές καθώς και άλλα αντικείμενα, τα οποία στην συνέχεια διέθεταν προς πώληση.



Από την μέχρι τώρα έρευνα εξιχνιάσθηκαν είκοσι οκτώ (28) περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών σε οικίες σε διάφορες περιοχές της Αττικής και της επαρχίας.



Στη κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:



Ένα (1) πιστόλι των 9 mm .

Ένα (1) περίστροφο μάρκας COLT .

Ένα (1) περίστροφο REPLICA .

Μία (1) επαναληπτική καραμπίνα.

Ένα (1) αεροβόλο τυφέκιο.

Πλήθος φυσιγγίων διαφόρων διαμετρημάτων.

Πλήθος αντικειμένων όπως: χρυσά κοσμήματα, ρολόγια χειρός, ηλεκτρονικές συσκευές, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, Laptop , ηλεκτρικές συσκευές, ηλεκτρικά εργαλεία, κινητά τηλέφωνα, φωτογραφικές μηχανές, είδη ένδυσης και υπόδησης, γυαλιά ηλίου, πίνακες κ.λπ.

Ειδικά διαμορφωμένα αυτοσχέδια διαρρηκτικά εργαλεία.

Διάφορα πλαστά έγγραφα.

Τέσσερα (4) Ι.Χ.Ε αυτοκίνητα.

Επειδή εκτιμάται ότι οι συλληφθέντες έχουν διαπράξει πολύ περισσότερες διαρρήξεις πέραν των είκοσι οκτώ (28) που έχουν μέχρι στιγμής εξιχνιασθεί, έχουν κληθεί παθόντες από όλη την Αττική για αναγνώριση του μεγάλου πλήθους των κλοπιμαίων.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου