LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Εξάρθρωση συμμορίας αλλοδαπών

Σπείρα τεσσάρων Αλβανών και ενός Έλληνα, εξαρθρώθηκε από το Α.Τ. Νίκαιας και την ομάδα ΔΙΑΣ, η οποία ετοιμαζόταν να μεταφέρει στην Αλβανία μεγάλη ποσότητα κλεμμένων χρυσαφικών και άλλων τιμαλφών.Μετά από έλεγχο που πραγματοποίησε η ομάδα ΔΙΑΣ στο όχημα που επέβαιναν οι συλληφθέντες, διαπιστώθηκε ότι είχαν στην κατοχή τους κοσμήματα που δεν...............

 μπορούσαν να δικαιολογήσουν πώς βρέθηκαν στην κατοχή τους. Οι αστυνομικοί οδήγησαν τους 4 αλλοδαπούς στο αστυνομικό τμήμα Νίκαιας, όπου διαπιστώθηκε ότι οι δράστες ανήκουν σε μεγάλη συμμορία διαρρηκτών η οποία δρούσε σχεδόν σε ολόκληρη την χώρα.Οι αστυνομικοί εντόπισαν το κρησφύγετο των δραστών, όπου σε κούτες υπήρχε συσκευασμένος ένας θησαυρός από χρυσά κοσμήματα και πολύτιμα αντικείμενα, έτοιμος για αποστολή στην Αλβανία.
Μάλιστα οι στυνομικοί που ερεύνησαν το συγκεκριμένο διαμέρισμα, βρήκαν εκτός από τα κλοπιμαία των οποίων η αξία υπολογίζεται στα 200.000 χιλιάδες ευρώ, σημαίες του UCK, καλάσνικοφ, πιστόλια, σφαίρες, αλλά και προκυρήξεις με ανθελληνικά συνθήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου