LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Με το στόμα ανοιχτό άφησε την Βουλή ο Χ. Παπουτσής

Με επιθετική γραμμή εμφανίστηκε ο Χ. Παπουτσής στην Βουλή για τα επεισόδια. Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη «κάρφωσε» το κάλεσμα του Μ. Θεοδωράκη που δημοσίευσε η εφημερίδα ΑΥΓΗ το οποίο διάβασε από του βήματος της βουλής και υποστήριξε πως υπήρχαν πολλές επιθέσεις και ο ίδιος ξέρει να ξεχωρίζει τα δακρυγόνα της αστυνομίας από τα καπνογόνα που είχαν..............
 μεταφερθεί σε απίστευτο αριθμό θέλοντας να αφήσει να εννοηθεί πως τα καπνογόνα υπήρχαν στις σκηνές των Αγανακτισμένων από μέρες.
Ο Χ. Παπουτσής έφτασε μάλιστα στο σημείο να υποστήριξει πως είδαμε ένα «Ανταρτικό Πόλης» με πρακτική τα καπνογόνα και τις μολότοφ για τα όποια η Κερατέα ήταν η προπόνηση. Η τακτική είπε ο Υπουργός ήταν να οργανωθούν φιλειρηνικές συγκεντρώσεις και όταν ληφθει η απόφαση να πέσουν οι μολότοφ. Σε ότι αφόρα το βίντεο που φέρεται να δείχνει την συνεργασία Αστυνομίας και Πολιτών ο Υπουργός είπε πως ήταν πολίτες που είχαν απεγκλωβιστεί από καφετέρια στην Οθωνος και μάλιστα οι πολίτες πήγαν να καταθέσουν γιατί τηλεοπτικός σταθμός τους χαρακτήρισε τραμπούκους . Μάλιστα ο Χ. Παπουτσης αναρωτήθηκε πως θα ηταν δυνατό να υπαρχουν κουκουλοφόροι σε υπηρεσία σε ένα σωμα όπως η ΕΛΑΣ με 55000 άνθρωποι και με ελευθερο συνδικαλισμό και κανενας να μην εχει ακουσει κατι.
Τετοιου είδος πρακτικες δεν χρησιμοποιούνται ειπε ο Χ. Παπουτσης που κάλεσε τους πολιτες να καταδωσουν τον πολιτη που επιτεθηκε στον Αθανασιαδη στις αρχες ενώ για το ΜΕΤΡΟ υποστηριξε πως πολιτες που πρόσκεινται στο ΠΑΣΟΚ τον ενημερωσαν πως μεσα ηταν διαδηλωτες που ξεκουραζοντουσαν με μασκες ακριβοτερες από της αστυνομιας. «Κανω το σταυρο μου για να μην επιβεβαιωθουν οσοι θελουν το ασπρο φανελακι με αιμα νεκρου, καποιοι το επιδιωκουν» κατέληξε ο Υπουργός που υποστηριξε πως συμφωνα με τα οσα γνωριζει και μπορεί να ελέγξει δεν υπάρχουν παρακρατικές ομάδες καταγγελοντας ταυτόχρονα πως κόμματα καταγγελουν την αστυνομία στην βουλή και κατ ιδίαν δίνουν συγχαρητήρια στην Ηγεσία της ΕΛΑΣ.

Πάντως με τα όσα είπε μάλλον δεν καθησύχασε τους πολίτες πως κάτι θα βελτιωθει ….



αναδημοσίευση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου