LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Ο ξυλοδαρμός του Βασσάρα, το "βαθύ λαρύγγι" και οι αποκαλύψεις

Πρόσωπο που συνδέεται με την υπόθεση ξυλοδαρμού του μέχρι πρότινος διευθυντή Ανάπτυξης Διαιτησίας, Κύρου Βασσάρα, τον περασμένο Οκτώβριο, φέρεται να είναι το «βαθύ λαρύγγι» που... ενεργοποίησε το σύστημα των «κοριών» της Εισαγγελίας και της ΕΥΠ, οδηγώντας....................

στην αποκάλυψη των 83 σχετιζόμενων με τα στημένα παιχνίδια.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο «Έθνος της Κυριακής», πρόσωπο - κλειδί για εκείνη την έρευνα, που έγινε γνωστή ως υπόθεση Θαμνάκια», φέρεται να έχει δώσει σημαντικές πληροφορίες για τα πρόσωπα που φέρονται να έστηναν αγώνες ποδοσφαίρου.

Συγκεκριμένα λέγεται πως το άτομο αυτό θορυβήθηκε όταν από... κινήσεις περίεργες αντελήφθη υπό παρακολούθηση. Νομίζοντας ότι οι αστυνομικοί διερευνούν την υπόθεση του διαιτητή Βασσάρα θέλησε να έρθει σε επαφή με μέλη των σωμάτων ασφαλείας, για να μάθει τι ακριβώς συμβαίνει. Και τότε οι ειδικοί αποφάσισαν να «εκμεταλλευτούν» την προθυμία του.

Το «βαθύ λαρύγγι» τροφοδότησε την έρευνα με πολύτιμα στοιχεία για τον τρόπο και το χρόνο που λειτουργούν οι επιτήδειοι και υπέδειξε άτομα που σχετίζονται με την υπόθεση.

Τη... μαρτυρία αυτή συμπλήρωσε ένα ακόμη άγνωστο άτομο που, επιθυμώντας να διατηρήσει την ανωνυμία του, «... για να μην κινδυνέψει η ζωή του», όπως ισχυρίστηκε, τηλεφώνησε στο Α.Τ. Παλαιού Φαλήρου, όπου κατήγγειλε 4 άτομα ως «παράνομους πράκτορες στοιχημάτων».
Τα στοιχεία που αποκάλυψε το «βαθύ λαρύγγι» επιβεβαιώθηκαν από τους αστυνομικούς και έτσι ξεκίνησε στενή συνεργασία της Εισαγγελίας Πρωτοδικών και της ΕΥΠ, ήρθη το τηλεφωνικό απόρρητο και οι συνομιλίες όσων καταγγέλθηκαν τέθηκαν υπό παρακολούθηση από τις 19/1/2011 μέχρι 8/5/2011.
Για 15 από αυτούς κινήθηκε η διαδικασία του Αυτοφώρου, λόγω του αδικήματος της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση που τους αποδίδεται.

Την ίδια ώρα ο ιδιοκτήτης της Καβάλας που αναζητείται από την αστυνομία για την υπόθεση με τους στημένους αγώνες, επικοινώνησε με δημοσιογράφο, ξεκαθαρίζοντας ότι ο γιος του δεν έχει καμία εμπλοκή και κακώς κατηγορείται.


Ο Μάκης Ψωμιάδης δεν θέλησε να πει το οτιδήποτε για τον ίδιο, απλά προσπάθησε να προστατέψει τον υιό του ο οποίος σύμφωνα με τα όσα είπε ο ιδιοκτήτης της Καβάλας στο σάιτ της εκπομπής "Δίκη, είναι αθώος αφού δεν υπάρχει ούτε μία γραμμμή ενοχής του στη δικογραφία.

"Ο Σταύρος είναι αθώος. Δεν υπάρχει ούτε μία γραμμή ενοχής του στη δικογραφία. Δεν έχει παίξει ποτέ στοίχημα και δεν γνωρίζει από αυτά τα πράγματα. Αφήστε με εμένα, κοιτάξτε το παιδί. Κακώς κατηγορείται".

αναδημοσίευση


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου