LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Επεισόδια μέχρι τα ξημερώματα

Μέχρι τα μεσάνυχτα συνεχίζονταν οι εντάσεις πέριξ της Πλατείας Συντάγματος, με τα επεισόδια να εστιάζονται πλέον στην συμβολή των Οδών Σταδίου και Καραγιώργη Σερβίας, καθώς και ακόμα πιο πίσω, στον πεζόδρομο της Βουκουρεστίου αλλά και στην Ερμού.

Νωρίτερα νέα μικροένταση παρατηρήθηκε στην Λ. Αμαλίας περίπου......................

 στις 9.00 το βράδυ, όταν κάποια μεμονωμένα άτομα που είχαν παρεισφρύσει στο πλήθος των αγανακτισμένων άρχισαν να πετούν αντικείμενα στους αστυνομικούς που βρίσκονταν μπροστά από την Βουλή, με αποτέλεσμα αυτοί να απαντήσουν με δακρυγόνα και χειροβομβίδες κρότου -λάμψης αλλά και με κίνηση εκκαθάρισης της Λεωφόρου από τον κόσμο.
Τελικά η ένταση εκτονώθηκε μετά από λίγα λεπτά και σταδιακά ο δρόμος γέμισε ξανά με κόσμο, ενώ οι αστυνομικοί υποχώρησαν στις αρχικές θέσεις τους. Η ατμόσφαιρα όμως μύριζε μπαρούτι και αρκούσε ανά πάσα στιγμή μια σπίθα για να γίνει ανάφλεξη. Έτσι, στις 10.30 το βράδυ ακούστηκαν νέες κροτίδες μπροστά από το κτήριο του υπουργείου Εξωτερικών, με το πλήθος να μετακινείται μαζικά προς το κάτω μέρος της Πλατείας. Και ο κλεφτοπόλεμος συνεχίστηκε για αρκετή ώρα, από το κάτω πλέον μέρος της Πλατείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου