LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους άλλοι δυο για τα «στημένα»

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν μετά την ολοκλήρωση των απολογία τους άλλοι δύο εκ των κατηγορουμένων στην υπόθεση των «στημένων», Δημήτρης Ζαβαντίας πρώην ποδοσφαιριστής και ο Αθανάσιος Ντότσης μάνατζερ.
Στους δύο επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της υποχρέωσης ........................

εμφάνισης ανά τακτά διαστήματα σε αστυνομικό τμήμα, απαγόρευση εξόδου από την χώρα και χρηματική εγγύηση, στον καθένα ύψους 200.000 ευρώ. Ανακριτής και Εισαγγελέας αποφάσισαν ήδη την προφυλάκιση του θεωρούμενου ως μεγαλύτερου «στοιχηματζή», Βασίλη Καρακούλια ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα,απάτη, δωροδοκία και εγκληματική οργάνωση.
Απολογούμενος, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνήθηκε κάθε εμπλοκή του και υποστήριξε ότι δεν σχετίζεται με καμία οργάνωση. Φέρεται επίσης να είπε ότι δεν γνωρίζει κανένα από τα πρόσωπα που κατά την δικογραφία «φέρομαι να έχω συστήσει εγκληματική οργάνωση».
Κατά την σύλληψη του, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν μεταξύ άλλων και 450 δελτία του ΟΠΑΠ, κανένα ωστόσο από τα οποία δεν είναι για «στημένο» αγώνα. Με αυτό το δεδομένο οι συνήγοροι του φέρονται να υποστηρίζουν πως δεν στοιχειοθετείται η κατηγορία για το αδίκημα της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου