LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 48 ΩΡΗ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ

Φράχτης στα λουλουδάδικα,  5.000 αστυνομικοί στους δρόμους, και μπλόκα της αστυνομίας στα ίδια σημεία, όπως και στη μεγάλη συγκέντρωση της 15ης Ιουνίου, δηλαδή..................
Στη διασταύρωση της Β. Σοφίας με την Ηρ. Αττικού, μπροστά από τη Λέσχη Αξιωματικών
Στη Ρηγίλλης, στη Β. Κωνσταντίνου κάτω από το Πολεμικό Μουσείο και στο Καλλιμάρμαρο. Υψηλόβαθμοι αξιωματικοί τονίζουν ότι θα προσπαθήσουν να αποφύγουν κάθε μορφή βίας, ακόμα και εάν χρειαστεί να απομακρύνουν προσωρινά κάποιον «ευερέθιστο» αστυνομικό από τον φραγμό και ότι η χρήση του «φράχτη» είναι ευεργετική καθώς οι ένστολοι δεν έρχονται σε άμεση επαφή με τους διαδηλωτές και έτσι αποφεύγονται οι μεταξύ τους διαπληκτισμοί.

 Θεωρείται δεδομένο ότι θα τοποθετηθεί ο φράχτης στη Β.Σοφίας, στα «λουλουδάδικα» μπροστά από τη Βουλή, αλλά και ότι οι αστυνομικές δυνάμεις θα ενισχυθούν με 11 διμοιρίες ΜΑΤ από την επαρχία.
 Κυρίαρχος αστυνομικός φόβος η εισχώρηση ομάδων ταραξιών ανάμεσα στους διαδηλωτές, και εκδήλωσης μέσα από εκεί, καταστροφών και επιθέσεων εναντίων αστυνομικών δυνάμεων και κρατικών κτιρίων, όπως έγινε στις 15 Ιουνίου, «αν βρουν ευκαιρία θα επιχειρήσουν το ίδιο», επισημαίνουν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ.
 Επισημαίνεται ότι στη λήψη των αστυνομικών μέτρων θα συμμετέχουν 36 διμοιρίες των ΥΑΤ, εκ των οποίων οι 11 έχουν έρθει από την επαρχία.


αναδημοσίευση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου