LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

20 προσαγωγές για τα στημένα παιχνίδια ποδοσφαίρου

Επιχείρηση αστραπή αστυνομίας, ΣΔΟΕ και Εισαγγελίας
-Προσαγωγές γνωστών ποδοσφαιριστών και παραγόντων του ποδοσφαίρου για στημένα παιχνίδια
-Το μεγάλο κόλπο με τα 41 στημένα παιχνίδια και τις 21 ομάδες όλων των ................
κατηγοριών που συμμετείχαν στην Παράγκα
-Μέχρι στιγμής απροσδιόριστη η έκταση της υπόθεσης που αναμένεται να ταράξει συθέμελα το χώρο του ποδοσφαίρου
Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη εκτεταμένη επιχείρηση της Διεύθυνσης Οργανωμένου Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής σε συνεργασία με το ΣΔΟΕ.
Με αφορμή καταγγελίες που αφορούν σε στημένους αγώνες και παράνομο στοίχημα, η εισαγγελική παραγγελία ζητά από τις αρμόδιες υπηρεσίες εφόδους σε σπίτια και επιχειρήσεις.
Έχουν ήδη επιδοθεί 20 κλητεύσεις σε πρόσωπα από το χώρο του ποδοσφαίρου, παράγοντες και ποδοαφαιριστές.
Γνωστός πρόεδρος ομάδας, το όνομα του οποίου έχει ακουστεί ξανά στους σκοτεινούς παρασκηνιακούς δρόμους του ποδοσφαίρου, έδωσε κατάθεση σήμερα το μεσημέρι σχετικά με τις καταγγελίες και αυτά που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας τον τελευταίο καιρό.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η υπόθεση αφορά στον φάκελο της UEFA για τα στημένα παιχνίδια στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Στοιχεία που αφορούν σε 41 αγώνες, 7 ομάδες της Super League, 12 ομάδες της Football League, 2 της Γ’ Εθνικής και 4 του περιφερειακού πρωταθλήματος.
Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι 5 από τις 20 προσαγωγές έχουν μετατραπέι σε συλλήψεις, καθώς προκύπτουν ενδείξεις ενοχής από τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου