LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

15 χρονος έμπορος ηρωίνης

Ωραία «κληρονομιά» βρήκαν από τον πατέρα του που μπαινοβγαίνει στις φυλακές, δυο αδέλφια τα οποία συμμετείχαν στην οκταμελή σπείρα εμπόρων ναρκωτικών που εξαρθρώθηκε στον Βόλο.

Κι αν η κόρη είναι ενήλικη, 24 χρόνων, η ηλικία του μικρού αδελφού της, μαζί με τον οποίο λειτουργούσαν ως «σύνδεσμος» της σπείρας από τη Λάρισα, είναι μόλις 15!
Ως «εγκέφαλος» του κυκλώματος των τεσσάρων Ελλήνων και....................

 τεσσάρων αλλοδαπών εμπόρων ναρκωτικών που ο μεγαλύτερος είναι 27χρονος, φέρεται ένας Αλβανός κρατούμενος των φυλακών Μαλανδρίνου ο οποίος κινεί τα νήματα μέσα από το κελί του!
Εκείνος κανόνισε την παράδοση 15 κιλών χασίς και ενός κιλού ηρωίνης στους τέσσερις ομοεθνείς του που θα αναλάμβαναν την διακίνησή τους.
Όμως, για κακή τους τύχη, ο υποψήφιος αγοραστής που θα έδινε 36.000 ευρώ, ήταν αστυνομικός της Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου κι έτσι, όταν έγινε η συνάντησή τους στο πάρκο του Ελικοδρομίου στη Νέα Ιωνία, οι οκτώ νεαροί βρέθηκαν ξαφνικά με χειροπέδες στα χέρια!
Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Βόλου στον οποίο οδηγήθηκαν, τους άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και τους παρέπεμψε να απολογηθούν στον ανακριτή.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου