LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Διέφυγε το 80% των υπόπτων για την υπόθεση με τους μπράβους

Στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα φαίνεται ότι σκόρπησαν οι περισσότεροι από τους βασικούς υπόπτους που σύμφωνα με την αστυνομία, φέρεται να εμπλέκονται στο μεγαλύτερο κύκλωμα εκβιαστών που έδρασε ποτέ στη χώρα μας.
Διέφυγαν σε Αλβανία - Σκόπια - Βουλγαρία................

Οι πρώτες ηχηρές συλλήψεις από το τμήμα εκβιαστών της ασφάλειας έφτασαν εν ριπή οφθαλμού στα αυτιά των ανθρώπων της νύχτας. Πολλοί από αυτούς άφησαν πίσω γυναίκες και παιδιά και πέρασαν βιαστικά τα σύνορα με μια βαλίτσα στο χέρι. Άλλοι για Αλβανία, άλλοι για Σκόπια και κάποιοι, οι περισσότεροι για τα κοσμοπολίτικα θέρετρα της Βουλγαρίας. Όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί διέφυγε το 80% των υπόπτων.
 
«Αναζητούνται» και οι μάρτυρες κατηγορίας


Μπορεί οι αστυνομικοί να αναζητούν τα υπόλοιπα μέλη του τεράστιου κυκλώματος εκβιαστών, θα πρέπει όμως, όπως λένε οι συνήγοροι υπερασπίσεων να υπάρξουν μαρτυρικές καταθέσεις από τα θύματα των εκβιασμών. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την αστυνομία υπάρχει και οπτικό υλικό με τους μπράβους, εκτός από το ακουστικό με τις συνομιλίες στα τηλέφωνα.
Την Δευτέρα αναμένεται να απολογηθούν 12 άτομα που σύμφωνα με την αστυνομία φέρονται να ανήκουν στην πρώτη ομάδα των εκβιαστών.

αναδημοσίευση







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου