LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 3 Απριλίου 2011

32 ληστείες σε έξι μήνες

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται πλέον τέσσερις Αλγερινοί, ανάλογος αριθμός Μαροκινών, δύο Παλαιστίνιοι, ένας Ιρακινός, ένας Ιρανό και ένας Λιβανέζο.

Όλοι τους βαρύνονται με κατηγορίες για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ληστείες και διακεκριμένες κλοπές κατά συρροή...................

 και κατά συναυτουργία από άτομα που ενεργούν καθ΄ έξη και κατ’ επάγγελμα και παράβαση του Νόμου Περί Αλλοδαπών και Περί Ναρκωτικών

Για περισσότερους από έξι μήνες οι άνθρωποι αυτοί χτυπούσαν την περιοχή του Κεραμεικού στο Γκάζι, με ληστείες σε βάρος πεζών, κυρίως γυναικών, από τις οποίες αφαιρούσαν τσάντες, πορτοφόλια και χρυσές αλυσίδες λαιμού.
Επίσης έκλεβαν τσάντες, πορτοφόλια και άλλα αντικείμενα από πελάτες καταστημάτων αλλά προχωρούσαν και σε διαρρήξεις αυτοκινήτων.
Εξιχνιάστηκαν τριάντα δύο ληστείες και κλοπές στο Γκάζι ενώ στο κρυσφήγετό τους στην οδό Φυλής βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος από κοσμήματα, τσάντες, ρολόγια χειρός, γυαλιά ηλίου, πορτοφόλια, διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές, κινητά τηλέφωνα, διαρρηκτικά εργαλεία καθώς και 12 γραμμάρια κάνναβης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου