LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Νεκρός 17 χρονος μετά από συμπλοκή σε οικισμό στο Ηράκλειο Κρήτης..

Συμπλοκή και ανταλλαγή πυροβολισμών σημειώθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής κοντά στον οικισμό Ροτάσι του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων.  Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών, με αποτέλεσμα ένας 17χρονος να πέσει νεκρός ενώ τρεις είναι τραυματίες. Όλοι μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο ...............


Ηρακλείου. Από τους τραυματίες οι δύο βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση. Ο ένας, 22 ετών φέρει διαμπερές τραύμα από όπλο στην κοιλιακή χώρα και ο δεύτερος, 29 ετών, είναι τραυματισμένος από μαχαίρι στη θωρακονεφρική χώρα. Ο τρίτος από τους τραυματίες, ένας 17χρονος φέρει θλαστικά κυρίως τραύματα, από ξυλοδαρμό. Στο σημείο του επεισοδίου βρίσκεται ήδη ισχυρή αστυνομική δύναμη, δύο αστυνομικοί διευθυντές και ο Διοικητής της Υποδιεύθυνσης ασφαλείας Ηρακλείου, σε μία προσπάθεια να διερευνηθούν τα αίτια που οδήγησαν στο μακελειό.  Σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζεται και ένα αυτοκίνητο που εντοπίστηκε κοντά στο σημείο του συμβάντος. 
Νεκρός 17 χρονος μετά από συμπλοκή σε οικισμό στο Ηράκλειο Κρήτης......Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το αιματηρό επεισόδιο ξεκίνησε όταν μια ομάδα 5 - 6 ατόμων, μέλη οικογενειών που τους χωρίζουν κτηματικές διαφορές, "πιάστηκε" στα χέρια.  Γρήγορα τις μπουνιές διαδέχτηκαν πυροβολισμοί και μαχαιρώματα που έπεφταν βροχή μεταξύ των εμπλεκόμενων με συνέπεια τον τραυματισμό τεσσάρων ατόμων που μεταφέρθηκαν όλοι στο Κέντρο Υγείας Χάρακα για την παροχή πρώτων βοηθειών. 

 Ο 17χρονος που είχε δεχτεί σφαίρες από όπλο, υπέκυψε λίγη ώρα αργότερα στα τραύματά του, ενώ ένας 29χρονος νοσηλεύεται με τραύμα ανάμεσα στον πνεύμονα και το νεφρό από μαχαίρι, ένας 22χρονος με διαμπερές τραύμα στην κοιλιακή χώρα, και ένας 17χρονος με μώλωπες σε όλο του το σώμα από μαγκούρες.  Λίγο μετά τις 4 το μεσημέρι εκτυλίχτηκαν τραγικές στιγμές έξω από το ΠΑΓΝΗ, όπου μεταφέρθηκε η σορός του 17χρονου, με τους συγκεντρωμένους συγγενείς του ανήλικου να μην μπορούν να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε. 

 Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο μεταφέρθηκαν επίσης και δύο ακόμη τραυματίες που ανήκουν στην οικογένεια του 17χρονου θύματος ενώ ο τρίτος τραυματίας, μέλος της αντιμαχόμενης πλευράς, μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο, προκειμένου να αποφευχθεί νέα συμπλοκή στο χώρο του νοσοκομείου.  

"Να φύγουν θα τους κάψουμε όλους"  Αναβρασμός επικρατεί αυτήν την ώρα στο χωριό με τους συγγενείς του 17χρονου θύματος να έχουν ήδη ξεσηκωθεί φωνάζοντας "Να φύγουν, θα τους κάψουμε όλους"
Πηγή: cretalive.gr http://www.flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου