LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Σύλληψη για αντιποίηση Αρχής,ληστεία και σωματικές βλάβες

Συνελήφθησαν, στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, δύο νεαροί ηλικίας 24 και 18 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για αντιποίηση Αρχής, απρόκλητες σωματικές βλάβες και ληστεία σε βάρος δύο αλλοδαπών υπηκόων Πακιστάν, στη Λάρισα.Ειδικότερα, σύμφωνα με καταγγελία των δυο αλλοδαπών, τις βραδινές...............


 ώρες της 17-9-2012, οι συλληφθέντες ημεδαποί μαζί με αλλά δυο άγνωστα άτομα, τους προσέγγισαν και τους ζήτησαν να τους επιδείξουν τα χαρτιά τους, προκειμένου να διαπιστώσουν τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα.
Στη συνέχεια και ενώ οι αλλοδαποί τους απάντησαν προφορικά ότι είναι νόμιμα στη χώρα, οι τέσσερις ημεδαποί τους επιτέθηκαν απρόκλητα, τους προκάλεσαν σωματικές βλάβες και τους αφαίρεσαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο.
Οι συλληφθέντες ημεδαποί με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας και παραπέμπονται αύριο στον Ανακριτή Λάρισας.
Οι δυο ημεδαποί συλληφθέντες υπέβαλλαν μήνυση για ψευδή καταμήνυση σε βάρος των δυο αλλοδαπών, οι οποίοι οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας και αφέθησαν ελεύθεροι, προκειμένου αύριο να παρουσιαστούν στον Ανακριτή Λάρισας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου