LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Mικροβιολόγος είχε .... παραποιήσει στοιχεία στο βιβλίο ασθενών

Την ...πόρτα του ιατρείου της στον Άγιο Δημήτριο έκλεισε 53χρονη μικριοβιολόγος προκειμένου να αποφύγει φορολογικό έλεγχο. Η γιατρός, όταν οι αστυνομικοί της Οικονομικής Αστυνομίας της κτύπησαν την πόρτα για έλεγχο τους ...έβαλε στο μικροσκόπιο και όταν είδε ότι δεν ήταν πελάτες, δεν τους άνοιξε καν. Οι αστυνομικοί αποχώρησαν, αλλά το απόγευμα της ίδιας ημέρας την εντόπισαν και τη συνέλαβαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Όπως διαπίστωσαν μετά από έλεγχο στο ιατρείο, η μικροβιολόγος είχε ....



παραποιήσει στοιχεία στο βιβλίο ασθενών, ενώ κατηγορείται και για άλλες φορολογικές παραβάσεις.

Οι αστυνομικοί της Οικονομικής Αστυνομίας πήγαν στο ιατρείο της μικροβιολόγου την περασμένη Παρασκευή, 20 Απριλίου.
Ωστόσο, η 53χρονη για να αποφύγει τον έλεγχο, δεν επέτρεψε την είσοδο των αστυνομικών, παρά τις συνεχείς νόμιμες προσκλήσεις τους.
Μετά από έρευνα των αστυνομικών εντοπίστηκε το απόγευμα της επόμενης ημέρας στον Άγιο Δημήτριο Αττικής και συνελήφθη στα όρια του αυτοφώρου για το αδίκημα της απείθειας.
Από τον φορολογικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο ιατρείο της βρέθηκαν παραποιημένα στοιχεία στο βιβλίο επίσκεψης ασθενών, ενώ διαπιστώθηκε η μη συμπλήρωση των απαραίτητων στοιχείων στο βιβλίο επίσκεψης ασθενών και στο μπλοκ αθεώρητων αποδείξεων παροχής υπηρεσιών (Α.Π.Υ.).
Με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος της οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ παράλληλα θα ενημερωθεί και η αρμόδια Δ.Ο.Υ., ως προς την κίνηση της διοικητικής διαδικασίας και την επιβολή των προβλεπόμενων διοικητικών προστίμων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου