LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Οι λαθρομετανάστες δεν ξέρουν για ποιο λόγο φωτογραφίζονται διαρκώς


Στην Αμυγδαλέζα, οι εργασίες για το κέντρο κράτησης μεταναστών μπορεί να συνεχίζονται, ωστόσο, από χθες έχουν μεταφερθεί στα κοντέινερ οι πρώτοι 56 που εντοπίστηκαν από τις επιχειρήσεις – σκούπα της Αστυνομίας.
Αυτή την ώρα, ειδικοί φρουροί της ΕΛ.ΑΣ. επιβλέπουν τους λαθρομετανάστες, οι οποίοι παίρνουν φαγητό από ένα catering που τους φέρνει τα απαραίτητα. Στο χώρο βρίσκεται και ένα πυροσβεστικό όχημα καθώς και μία κλούβα της Αστυνομίας......
 σε περίπτωση που κάποιοι επιχειρήσουν να αποδράσουν.

Όπως περιγράφουν πάντως όσοι βρίσκονται εκεί, οι λαθρομετανάστες φαίνεται να μην έχουν καταλάβει τι συμβαίνει αφού δεν μπορούν να ξέρουν για ποιο λόγο φωτογραφίζονται διαρκώς και παραμένουν σε σπίτια που καλύπτονται μόνο από ένα συρματόπλεγμα.
Πάντως, οι αντιδράσεις των κατοίκων της περιοχής, που αντιδρούν με την λειτουργία του «στρατοπέδου» συγκέντρωσης, αναμένεται να κλιμακωθούν τις επόμενες μέρες.

Στο μεταξύ, μόλις οι εργασίες τελειώσουν θα μεταφερθούν συνολικά 1,200 άτομα. Κι αυτό πρόκειται να γίνει μέχρι τις 15 Μαΐου, παρά το γεγονός ότι έχουν ήδη σταλεί εξώδικα από το δήμο της περιοχής.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου