LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Σε διαμερίμα 10τμ έμεναν 5 άτομα

Έλεγχος σε διαμερίσματα του Κέντρου της Αθήνας, τα οποία αποτελούν κίνδυνο εστιών μόλυνσης εξαιτίας της διαμονής υπεράριθμων μεταναστών, πραγματοποιήθηκε και σήμερα από τα μικτά κλιμάκια της Ελληνικής Αστυνομίας, του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (Σ.Δ.Ο.Ε.), του Δήμου Αθηναίων και του αρμόδιου Εθνικού Φορέα για τα Λοιμώδη Νοσήματα (Κ.Ε.ΕΛ.Π.ΝΟ), με την παρουσία των Εισαγγελικών Αρχών.
Στο πλαίσιο της εξόρμησης, ελέγχθηκαν από τα μικτά κλιμάκια χώροι σε τρεις πολυκατοικίες του κέντρου της Αθήνας. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, που έγινε παρουσία.........

 Εισαγγελικού Λειτουργού, βρέθηκαν σε τέσσερα διαμερίσματα - και προσήχθησαν στη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αθηνών - συνολικά τριάντα τρεις (33) μετανάστες, διότι δεν έφεραν τα απαραίτητα έγγραφα παραμονής στη χώρα και κρατούνται για επιστροφή στη χώρα τους.
Ειδικότερα, έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν :
  • Σε ισόγειο διαμέρισμα, εμβαδού 30 τ.μ., της οδού Σκαλιστήρη, όπου βρέθηκαν συνολικά δεκατρείς (13) μετανάστες. Η έρευνα στο διαμέρισμα αυτό πραγματοποιήθηκε ύστερα από καταγγελία της ιδιοκτήτριας.
  • Σε ημιυπόγειο διαμέρισμα, εμβαδού 10 τ.μ., της οδού Κασσαβέτη, όπου βρέθηκαν τέσσερις (4) μετανάστες και ένας (1) ημεδαπός, ο οποίος συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών.
  • Σε ημιυπόγειο διαμέρισμα, εμβαδού 10 τ.μ., της οδού Πάτμου, όπου βρέθηκαν τέσσερις (4) μετανάστες.
  • Σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου, εμβαδού 60 τ.μ., της ίδιας πολυκατοικίας της οδού Πάτμου, όπου βρέθηκαν δώδεκα (12) μετανάστες.
Οι τριάντα τρεις (33) μετανάστες εξετάστηκαν από τους γιατρούς του Κ.Ε.ΕΛ.Π.ΝΟ. που συμμετέχουν στα μικτά κλιμάκια, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχουν μολυσματικές ή μεταδοτικές ασθένειες ή άλλα λοιμώδη νοσήματα. Τέσσερις (4) από αυτούς υπεβλήθησαν σε ακτινογραφικό έλεγχο από τις κινητές μονάδες ελέγχου.
Όλα τα διαμερίσματα ελέγχθηκαν από τα στελέχη της κινητής μονάδας ελέγχου του ΚΕΕΛΠΝΟ για να διαπιστωθεί εάν αποτελούν κίνδυνο για τη δημόσια υγεία.
Τα τρία σπίτια που ερευνήθηκαν ασφαλίστηκαν και τα κλειδιά έχουν παραδοθεί στο Α.Τ. Αγίου Παντελεήμονα. Τα στοιχεία των ιδιοκτητών των διαμερισμάτων αναζητούνται μέσω των Οικονομικών Υπηρεσιών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου