LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Αρχίσαμε πάλι τα ίδια-Ληστείες παντού

Στην Αθήνα, οδός Πατησίων, άγνωστος δράστης με την απειλή μαχαιριού, αφαίρεσε από νεαρό, άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.
Στην Αθήνα, συμβολή των οδών Μάρνης και Ανεξαρτησίας, άγνωστος δράστης με χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσε από ημεδαπή, (2) χρυσές αλυσίδες λαιμού.
 Στη Μάνδρα Αττικής, άγνωστος δράστης με χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσε από.............


 νεαρή, (1) χρυσή αλυσίδα λαιμού. Δράστης διέφυγε με Ι.Χ.Ε. αυτ-το, στο οποίο επέβαιναν (2) άγνωστοι συνεργοί του και αναζητούνται.

 Στο Περιστέρι, συμβολή της Λεωφ. Αθηνών με την οδό Ανθούσης, άγνωστος δράστης εισήλθε σε s/mκαι με την απειλή όπλου, αφαίρεσε άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.

Στη Νέα Σμύρνη, συμβολή των οδών Χρ. Σμύρνης και Βυζαντίου, άγνωστος δράστης με την απειλή όπλου, αφαίρεσε από νεαρό,     άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό. Δράστης διέφυγε με όχημα, το οποίο στη συνέχεια εγκατέλειψε στην ίδια περιοχή, αφού προηγουμένως συγκρούσθηκε με το όχημα του παθόντα, καθώς και με άλλο όχημα

Στην Πετρούπολη, οδός Σουλίου, (5) άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε διαμέρισμα 5ου ορόφου,και με την απειλή όπλου και χρήση σωματικής βίας, αφού δέσμευσαν τον ιδιοκτήτη, αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό και διάφορα αντικείμενα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου