LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

ΕΠΑΝΑΤΡΙΣΜΟΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ


Η επιστροφή άλλων ενενήντα τεσσάρων αλλοδαπών πολιτών, στις χώρες καταγωγής τους, πραγματοποιήθηκε χθες , από το Τμήμα Απελάσεων της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής της Ελληνικής Αστυνομίας.
Συγκεκριμένα, επέστρεψαν τέσσερις πολίτες Ιράκ, δύο  πολίτες Μαρόκο, ένας  πολίτης Νιγηρίας, εβδομήντα ένας  πολίτες Πακιστάν και δεκαέξι  πολίτες Αλβανίας, σε βάρος των οποίων είχαν εκδοθεί αποφάσεις επιστροφής για παράνομη είσοδο στη χώρα μας.
Η επιστροφή των αλλοδαπών υπηκόων Ιράκ, Μαρόκο και Νιγηρίας, πραγματοποιήθηκε.......


 με εμπορικές πτήσεις και πτήση charter από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», με προορισμούς το Ερμπίλ, την Καζαμπλάνκα και το Λάγος. Οι (71) αλλοδαποί υπήκοοι Πακιστάν, επέστρεψαν με ειδική πτήση charter από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», συνοδεία (42) αστυνομικών, με προορισμό το Ισλαμαμπάντ και τη Λαχώρη, ενώ οι δεκαέξι (16) υπήκοοι Αλβανίας επεστράφησαν οδικώς, από τη Διεύθυνση Μεταγωγών Δικαστηρίων Αττικής, μέσω του μεθοριακού σημείου της Κακαβιάς.
Οι επιχειρήσεις επιστροφής αλλοδαπών στη χώρα τους, γίνονται στο πλαίσιο των ενεργειών για την αντιμετώπιση της μη νόμιμης μετανάστευσης και το κόστος τους καλύπτεται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επιστροφών .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου