LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Σαμποτάζ στο πούλμαν του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ

Αυτά δεν γίνονται πουθενά! Άγνωστοι έριξαν ζάχαρη στο ντεπόζιτο του πούλμαν που μετέφερε την αποστολή του Πανιωνίου στην Τρίπολη με συνέπεια να ταλαιπωρηθεί η ομάδα. Ανακοίνωση από την ΠΑΕ.

Ενα πρόβλημα από το... πουθενά προέκυψε για τον Πανιώνιο το Σάββατο. Άγνωστοι είχαν τοποθετήσει ζάχαρη στο ντεπόζιτο του πούλμαν με το οποίο μετέβαινε στην Τρίπολη η αποστολή της ομάδας με.......


 αποτέλεσμα οι Νεοσμυρνιώτες να ταλαιπωρηθούν αρκετά. Ο σκοπός τους φυσικά ήταν εμφανής: να κουραστούν όσο περισσότερο γίνεται οι παίκτες και γενικά η αποστολή.
Το εύτυχημα είναι πως η ζάχαρη δεν πήγε στον κινήτηρα και δεν υπήρξαν περαιτέρω προβλήματα. Η εν λόγω δολιοφθορά προκαλεί μάλιστα ερωτηματικά καθώς το πούλμαν φυλάσσεται σε γκαράζ μες στο γήπεδο του Πανιωνίου!
Από μέρους της η ΠΑΕ σε ανακοίνωσή της υπογράμμισε: «Φαίνεται πως κάποιοι εμπνεύστηκαν από την ημέρα και θέλησαν να μεταχειριστούν πρακτικές της δεκαετίας του 60 και του 70, όπου ο δικτάτορας έριχνε ζάχαρη στις μηχανές των τανκ.
Το ίδιο ακριβώς φτηνό κόλπο έκαναν και κάποιοι στην προσπάθειά τους να ακινητοποιήσουν το πούλμαν της ομάδας και να δυσκολέψουν την μετάβαση στην Τρίπολη για το παιχνίδι με τον Αστέρα. Φυσικά τα σχέδια τους δεν στέφθηκαν με επιτυχία και η αποστολή της ομάδας έφτασε με ασφάλεια στον προορισμό της.
Μετά από αυτούς που θέλουν να λέγονται μέλη της Πανιώνιας οικογένειας, αλλά δεν είχαν πρόβλημα να αποστείλουν εξώδικα εναντίον του συλλόγου, πλέον έχουμε και αυτούς που προσπαθούν να καταστρέψουν την περιουσία του. Σε κάθε περίπτωση τα σχέδια τους δεν θα ευοδωθούν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου