LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Οπλοστάσιο στην Λούτσα

Οπλοστάσιο ικανό να εξοπλήσει ολόκληρο ...λόχο βρέθηκε σήμερα το πρωί σε διώροφη υπό ανακατασκευή οικία, στην Αρτέιμιδα Αττικής. Όπως έγινε γνωστό από την ΕΛΑΣ, ο αριθμός των αντικειμένων που βρέθηκαν σε ένα από τα σπίτια, ενδέχεται να φτάνει και τα σαράντα.
Η επιχείρηση για τον εντοπισμό του ...σούπερ μάρκετ όπλων άρχισε από νωρίς το πρωί, μετά από πληροφορίες που είχαν οι αστυνομικοί για την ύπαρξή του.

Ο ιδιοκτήτης της οικίας, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχει απασχολήσει τις Αρχές για κάτι και εκείνο που εξετάζεται τώρα με προσοχή, είναι εάν τα όπλα έχουν χρησιμοποιηθεί σε κάποια.........

εγκληματική ενέργεια.
Την υπόθεση της «γιάφκας» με τα όπλα έχει αναλάβει η Κρατική Ασφάλεια, η οποία ερευνά για τον τρόπο με τον οποίο μεταφέρθηκαν στην Αρτέμιδα, για τον ιδιοκτήτη τους, καθώς, επίσης, και για ποιούς προορίζονταν.
Είναι η δεύτερη «ψαριά» όπλων που εντοπίζεται από την ΕΛΑΣ το τελευταιό χρονικό διάστημα. Πριν από λίγες ημέρες είχαν εντοπιστεί όπλα στη θάλασσα, σε μικρή απόσταση από την ακτή της Βάρκιζας, τα οποία εξετάστηκαν από τους ειδικούς της αστυνομίας, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχουν χρησιμοποιηθεί εναντίον των αστυνομικών από τις τρομοκρατικε΄ς οργανώσεις όπως η «Σέχτα» στην Αγία Παρασκευή και η «ΌΠΛΑ» στον Κορυδαλλό.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου