LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Ενοικιάζονται οχήματα και μοτοσυκλέτες της ΕΛΑΣ-Τα χρήματα θα πηγαίνουν στα ταμεία του κράτους-Σύμφωνα με την αστυνομία πάντα γίνονταν αλλά ....τσάμπα


Με απόφαση των υπουργείων Οικονομικών και Προστασίας του Πολίτη, το σύνολο του ανθρώπινου δυναμικού της Ελληνικής Αστυνομίας, όλα τα οχήματα και οι μοτοσικλέτες της, ακόμη και τα ελικόπτερα που έχει στην κατοχή της η ΕΛ.ΑΣ., μπορούν πλέον να ενοικιάζονται από ιδιώτες που.....

θέλουν να κοιμούνται ασφαλείς και ήσυχοι τα βράδια.
Όπως αποκαλύπτει το "Πρώτο Θέμα", τη στιγμή που η εγκληματικότητα χτυπάει κόκκινο και οι πολίτες δε νιώθουν ασφαλείς ούτε στα ίδια τους τα σπίτια, η ΕΛ.ΑΣ πλέον"ενοικιάζεται" επίσημα και με τον νόμο στους έχοντες τη δυνατότητα να πληρώσουν.
Τι σημαίνει αυτό; Πως όποιος ιδιώτης έχει την οικονομική δυνατότητα μπορεί να πληρώσει για να νιώθει ασφαλής. Μάλιστα, ό,τι και όσοι ενοικιάζονται θα αφαιρούνται από τις δυνάμεις της αστυνομίας που θα προστατεύουν τους υπόλοιπους κοινούς θνητούς.
Και αν όλα αυτά σας φαίνονται παράλογα, αρκεί να προστρέξετε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, όπου δημοσιεύτηκε πριν από λίγες ημέρες ακόμη και ο… τιμοκατάλογος των ενοικιάσεων της ΕΛ.ΑΣ.
Έτσι, οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο μπορεί να ενοικιάσει έναν απλό αστυνομικό από 30 ευρώ την ώρα αλλά και ελικόπτερο (!) με 1.500 ευρώ.
"Και αν είστε και καλός πελάτης, η Ελληνική Αστυνομία σάς κάνει και έκπτωση", αναφέρει το δημοσίευμα. Έτσι, προβλέπεται 15% έκπτωση για τη παροχή υπηρεσιών σε νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου και σε φορείς του ευρύτερου δημόσιου τομέα.
Πληρώνοντας δε 20 ευρώ επιπλέον την ώρα, έχει τη δυνατότητα να επιλέξει μεταξύ μοτοσικλετιστή αστυνομικού ή αστυνομικού με εκπαιδευμένο σκύλο!
Παράλληλα, για όσους όλα αυτά φαίνονται λίγα μπορούν να νοικιάσουν από περιπολικά μέχρι λεωφορεία αλλά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου