LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Ολοι στηρίζουν όλους !!!!

Στηρίζουν τα Κέντρα Φιλοξενίας Μεταναστών που προτίθεται να λειτουργήσει η κυβέρνηση 17 οργανώσεις μεταναστών στην Ελλάδα, φτάνει να τηρούν τις προδιαγραφές της ΕΕ, ανέφεραν εκπρόσωποί τους μετά από συνάντηση που είχαν σήμερα το μεσημέρι στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, με τον υπουργό Μιχάλη Χρυσοχοϊδη. Ο υπουργός ανέφερε ότι το πρώτο Κέντρο θα.............

 λειτουργήσει μέσα στον Απρίλιο.


Στηρίζουν τα Κέντρα Φιλοξενίας οργανώσεις μεταναστών

το θέμα των προδιαγραφών λειτουργίας των εν λόγω Κέντρων Φιλοξενίας στάθηκε ο πρόεδρος της Πολιτιστικής Ένωσης Ελλάδος - Πακιστάν, Σαδιέντ Μοχάμεντ Τζαμίλ.
Όπως είπε μετά τη συνάντηση με τον Μ. Χρυσοχοίδη, στηρίζουν την προσπάθεια της κυβέρνησης για τη δημιουργία των Κέντρων αυτών «φτάνει να τηρούν τις προδιαγραφές που έχει θέσει η Ευρωπαϊκή Ένωση».
Ο ίδιος ανέφερε ότι έχει βελτιωθεί η συνεργασία τους με τις πρεσβείες, οι οποίες δίνουν έγγραφα για επαναπατρισμό μη νόμιμων μεταναστών.
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη ανέφερε ότι το πρώτο Κέντρο Φιλοξενίας Μεταναστών θα λειτουργήσει μέσα στον Απρίλιο.
Μετά από χρόνια αδράνειας είναι σε εξέλιξη ολοκληρωμένο σχέδιο για τη μεταναστευτική πολιτική τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ο οποίος, παράλλήλα, ανέφερε ότι οι μετανάστες είναι οι πρώτοι που θίγονται από την κρίση και τους ενημέρωσε για το θέμα των Κέντρων.
Ανέφερε, ακόμη, ότι όποιος μετανάστες δεν είναι νόμιμος δεν θα κυκλοφορεί ελεύθερος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου