LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Σοκαριστικό

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη ότι ομάδα Πακιστανών απήγαγε 17χρονο ομοεθνή τους προκειμένου να ζητήσει χρήματα από τους γονείς του στη χώρα τους και όταν δεν τους έδωσαν το ποσό που ζητούσαν, άφησαν το παιδί να πεθάνει από ασιτία. Μόλις έχασε τη ζωή του έβαλαν το σώμα του επάνω σε............


 παγκάκι στους Αγίους Αναργύρους και ειδοποίησαν τηλεφωνικώς τους συγγενείς του να πάνε να το παραλάβουν..

Η απαγωγή του ανήλικου μετανάστη, ο οποίος είχε φύγει από τη χώρα του προς αναζήτηση μιας καλύτερης ζωής, είχε σημειωθεί στο τέλος του Οκτωβρίου του 2010.
Δράστες είναι οκτώ ομοεθνείς του, οι οποίοι ήταν στο κύκλωμα που μετέφεραν (μαζί με άλλα άτομα) το παιδάκι στην Ελλάδα.
Μόλις όμως πάτησε το πόδι του στο χώρα μας, οι δράστες το απήγαγαν και ζήτησαν από τους γονείς του στο Πακιστάν 5.500 ευρώ, για να το αφήσουν ελεύθερο.
Οι φτωχοί γονείς του δεν είχαν όλα τα χρήματα που ζητούσαν οι απαγωγείς του γιού τους. Τους έδωσαν το ποσό που είχαν ζητήσει αρχικά, αλλά οι αδίστακτοι ομοεθνείς τους, απαιτούσαν και άλλα.
Το χρονικό διάστημα που οι δράστες κρατούσαν το παιδάκι φυλακισμένο, δεν του έδιναν φαγηγό, με συνέπεια να πεθάνει από ασιτία.
Άφησε την τελευταία του πνοή στις 9 Ιανουαρίου του 2011, μετά από σχεδόν τρεις μήνες ομηρίας...
Οι απαγωγείς πήραν το άψυχο κορμάκι του 17χρονου και για να το ξεφορτωθούν, το πέταξαν επάνω σε ένα παγκάκι στους Αγίους Αναργύρους, όπου το βρήκαν συγγενείς του που μένουν στην Ελλάδα...
Για την υπόθεση συνελήφθη ένας 24χρονος Πακιστανός, ενώ οι υπόλοιποι δράστες αναζητούνται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου