LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Αυτοκίνητο παρέσυρε έξι πολίτες που ακολουθούσαν νεκροφόρα

Έξι ανθρώπους παρέσυρε ένα αυτοκίνητο λίγο μετά τις 12.00 το μεσημέρι στο χωριό Γρηγοριά του δήμου Φαιστού. Το όχημα το οποίο μόλις χθες είχε πάρει ο ιδιοκτήτης του από το συνεργείο, δεν μπορούσε να «κόψει» ταχύτητα, καθώς δεν «έπιαναν» τα φρένα, με αποτέλεσμα στο πέρασμά του να παρασύρει έξι ανθρώπους που εκείνη την ώρα παρευρίσκονταν σε κηδεία!
Το αυτοκίνητο θα είχε παρασύρει πιθανότατα κι άλλους ανθρώπους αν μπροστά του δε βρισκόταν... η νεκροφόρα που ανέκοψε την ξέφρενη πορεία του.
Όλα συνέβησαν στο δρόμο, ο οποίος είναι κατηφορικός. Προπορευόταν η νεκροφόρα, ακολουθούσαν..........

 οι συγγενείς και οι οικείοι της εκλιπούσης, και το αγροτικό αυτοκίνητο του ηλικιωμένου ακολουθούσε.
Όταν έσπασαν τα φρένα, ο οδηγός πανικοβλήθηκε και δε σκέφτηκε να «τραβήξει» το χειρόφρενο, με αποτέλεσμα κάτω από τις ρόδες να πέσουν δύο άτομα και να παρασυρθούν ακόμη τέσσερα.
Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα από την Αγία Βαρβάρα, τις Μοίρες, το Κ.Υ. Σπηλίου και το Ηράκλειο.
Τραυματισμένοι φέρονται να είναι οι έξι άνθρωποι, που μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Μοιρών. Οι δύο εξ αυτών φέρουν κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν κινδυνεύει η ζωή τους.
Οι δύο που φέρουν σοβαρότερα τραύματα μεταφέρονται στο Ηράκλειο για περαιτέρω έλεγχο. Ο ένας έχει υποστεί εγκεφαλική διάσειση και ο δεύτερος σπάσιμο κλείδας και ρήξη πνεύμονα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου