LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Ληστείες και επιθέσεις


Στο 40,5 χλμ. Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου, (4) άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων και με την απειλή σιδερολοστού και σφυριού, αφού τραυμάτισαν ελαφρά ημεδαπό υπάλληλο, αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό............


Στον Πειραιά, οδός Μακεδονίας, συνελήφθησαν (2) αλλοδαποί, γιατί εισέβαλαν σε σπίτι ηλικιωμένων και με την απειλή μαχαιριού και χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό. Ένας εκ των παθόντων μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για νοσηλεία.



 Στο Χολαργό, Λεωφ. Μεσογείων, άγνωστος δράστης εισήλθε σε κατάστημα και με την απειλή όπλου, αφαίρεσε άγνωστο χρηματικό ποσό.


 Στη Ν. Σμύρνη, οδός Έβρου, (2) άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε κατάστημα ψιλικών και με την απειλή μαχαιριού, αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό.

 Στην Κερατέα, οδός Πανός, (2) άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε οικία και με την απειλή μαχαιριού, αφαίρεσαν από τους ιδιοκτήτες κοσμήματα άγνωστης χρηματικής αξίας.

 Στην Αθήνα, Λεωφ. Αλεξάνδρας, (2) άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων και με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό.

Σην Αθήνα, οδός Αγγ. Βλάχου, (3) άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε πρακτορείο ΟΠΑΠ και με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν την τσάντα της ιδιοκτήτριας του καταστήματος και άγνωστο χρηματικό ποσό. .

Στο Καματερό, οδός Κ. Παλαμά, (2) άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων και με την απειλή μαχαιριού, αφαίρεσαν από ημεδαπό υπάλληλο, άγνωστο χρηματικό ποσό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου