LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Στην σέντρα μόνο ενδείξεις και όχι με αποδείξεις..

Οι δύο νεαροί  πιθανολογείται ότι συμμετείχαν στις ληστρικές επιθέσεις των «Πυρήνων» σε Βελβεντό και Φιλώτα Φλώρινας, ενώ υπάρχουν ενδείξεις ότι συμμετείχαν στη βομβιστική....



 επίθεση στο Mall πριν από έναν μήνα. Οι πρώτες ενδείξεις εμπλοκής τους προέκυψαν μετά την ληστεία - στις 28 Νοεμβρίου 2012- στην Αγροτική Τράπεζα στον Φιλώτα με λεία 110.000 ευρώ.

 Μετά την επιδρομή στη Φλώρινα, ένας ανώτερος αξιωματικός της ΕΛ. ΑΣ. παρατήρησε κάποιες περίεργες κινήσεις από τους επιβάτες ενός οχήματος που κινείτο σε περιφερειακό δρόμο της περιοχής. Από τον πρώτο έλεγχο προέκυψε ότι το όχημα ήταν νοικιασμένο από την Αθήνα.

 Οι δύο νεαροί σταμάτησαν στο σχετικό σήμα των αστυνομικών, όμως μετά προκάλεσαν επεισόδιο και οδηγήθηκαν στο Αυτόφωρο για «απείθεια». Μετά από σύντομη διαδικασία στο Αυτόφωρο της Φλώρινας, όπου φώναζαν συνθήματα υπέρ της αναρχίας, αφέθηκαν ελεύθεροι. 

Όμως άφησαν το νοικιασμένο όχημα στην περιοχή. Από έλεγχο όπου έγινε από τα Εγκληματολογικά εργαστήρια εντοπίσθηκε στο ΙΧ αποτύπωμα ενός αντεξουσιαστή που ήδη αναζητείτο για συμμετοχή στους «Πυρήνες» και συνελήφθη μετά την ληστεία στο Βελβεντό. Με βάση αυτά τα δεδομένα οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ αναζητούν άλλους δύο νεαρούς αντεξουσιαστές -μία εξ αυτών γυναίκα- που συμμετείχαν στην επιδρομή στο Βελβεντό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου