LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Άδειασαν σε δόσεις τη δεξαμενή πετρελαίου ενός σχολείου!

Περίσσευε το θράσος στους άγνωστους «κυνηγούς» καυσίμων που χτύπησαν το Γυμνάσιο Σαβαλίων στην Ηλεία και άδειασαν την δεξαμενή πετρελαίου, αφήνοντας τους μαθητές να ξεπαγιάσουν! Η κλοπή, μάλιστα, έγινε σε… δόσεις, προφανώς επειδή δεν είχαν τρόπο να μεταφέρουν ........


μονομιάς τα συνολικά 900 λίτρα που άντλησαν!

Οι δράστες τρύπωσαν στο κτίριο από ένα παράθυρο που διέρρηξαν το βράδυ του Σαββάτου και, αφού παραβίασαν την πόρτας της αποθήκης όπου βρίσκονται η δεξαμενή και ο λέβητας, «ρούφηξαν» 500 λίτρα πετρέλαιο το οποίο μετέφεραν με μπιτόνια που έσυραν ως έξω από το σχολείο χύνοντας αρκετό στους διαδρόμους!

Η κλοπή έγινε αντιληπτή το πρωί της Κυριακής από τον γυμνασιάρχη που ειδοποίησε την Αστυνομία και φρόντισε να επισκευαστούν οι κλειδαριές. Όμως, το ίδιο βράδυ οι δράστες… επέστρεψαν και, αφού διέρρηξαν ξανά τις ίδιες πόρτες, άντλησαν και τα υπόλοιπα 400 λίτρα πετρελαίου αφήνοντας άδεια τη δεξαμενή!

Το Γυμνάσιο Σαβαλίων αποτελεί προσφιλή στόχο κακοποιών, καθώς τους τελευταίους πέντε μήνες έχουν γίνει άλλες τρεις διαρρήξεις, η μια με λεία ένα laptop και οι άλλες δύο με στόχο διάφορα είδη και χρήματα από το κυλικείο του σχολείου!


αναδημοσίευση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου