LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Προφυλακιστέοι οι 4 για την ληστεία

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά την απολογία τους στον ανακριτή Κοζάνης οι τέσσερις συλληφθέντες για τη διπλή ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης.Όπως έγινε γνωστό, και οι τέσσερις θα οδηγηθούν στις φυλακές Κορυδαλλού.Οι νεαροί, σε βάρος των οποίων έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, διάπραξη ληστείας από κοινού κατά συρροή, αρπαγή από κοινού και ......


παράνομη οπλοφορία, αρνήθηκαν να απολογηθούν, υποστηρίζοντας ότι δεν αναγνωρίζουν καμία εξουσία.

Οι δράστες εμφανίστηκαν αμετανόητοι, όπως φάνηκε από την στάση δύο εκ των τεσσάρων έξω από τα Δικαστήρια Κοζάνης.

Ο Δημήτρης Πολίτης έφτυσε την κάμερα την ώρα οι αστυνομικοί τον αποβίβαζαν από την κλούβα της ΕΛ.ΑΣ., ενώ ο Νίκος Ρωμανός έφτυσε έναν άνδρα των ΕΚΑΜ κατά την αποχώρησή τους από τα δικαστήρια.

Μάλιστα, έξω από τα δικαστήρια είχαν συγκεντρωθεί περισσότεροι από 50 αναρχικοί προκειμένου να συμπαρασταθούν στους συλληφθέντες. Οι συγκεντρωμένοι με πανό στα χέρια αλλά και με πλακάτ φώναξαν  συνθήματα προς τους συλληφθέντες οι οποίοι από την πλευρά τους ευχαρίστησαν με ένα μήνυμα.

Με γραπτή δήλωση στην ΕΡΑ Κοζάνης, οι Νίκος Ρωμανός, Ανδρέας-Δημήτρης Μπουρζούκος, Γιάννης Μιχαηλίδης και Δημήτρης Πολίτης τόνισαν: «Χαιρετίζουμε τους αλληλέγγυους συντρόφους που παρασταθήκανε στα Δικαστήρια της Κοζάνης. Τα συνθήματα τους ζέσταναν τις καρδιές μας. Έστω και νοητά υψώνουμε τις γροθιές μας δίπλα τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου